Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ... Γιατί διεγράφη από την ΕΣΗΕΑ ο καρασυριζαίος Σωτήρης Καψώχας;

thecallerΜε ψήφους 3 έναντι 2, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και της «Νέας Σελίδας» Σωτήρης Καψώχας κρίθηκε πειθαρχικά ελεγκτέος από το Πρωτοβάθμ...


thecallerΜε ψήφους 3 έναντι 2, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και της «Νέας Σελίδας» Σωτήρης Καψώχας κρίθηκε πειθαρχικά ελεγκτέος από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Η ποινή, που επιβλήθηκε στο δημοσιογράφο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά αναφορικά με το πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι της οριστικής διαγραφής από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.





Η μειοψηφία του συμβουλίου προτείνει την ποινή της επίπληξης. Ο δημοσιογράφος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δεύτερη Ματιά» είχε σχολιάσει την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη με την εξής φράση: «Ήταν στιγμές που Νόμιζα ότι άκουγα τον θεωρητικό του φασισμού, τον Σερτζιο Πανούντσιο), ο οποίος εισήγαγε στοιχεία εθνικισμού στην Ιταλία του Μουσολίνι». Το Πειθαρχικό συμβούλιο είχε παρέμβει αυτεπάγγελτα. Ο δημοσιογράφος από την πλευρά του είχε δηλώσει πως θα παραδώσει την ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ και δεν παρέστη στη διαδικασία. Πάντως, η ποινή είναι εφέσιμη.





TheCaller.gr