Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δέος με το πεζοδρομιακό λεξιλόγιο του χοιροβοσκού ΚΑΙ υπουργού παρακαλώ Πολάκη! "Σκάσε και ομολόγησε τι έχεις κλεψει - Αιντε τσογλανι"

Δέος με την την δημόσια υρεολογία Πολάκη! Με πεζοδρομιακό ύφος σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, επανήλθε ο αναπληρωτ...


Δέος με την την δημόσια υρεολογία Πολάκη! Με πεζοδρομιακό ύφος σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, επανήλθε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, στη διαμάχη του με τον πρώην πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή. 




Αναλυτικά... στην ανάρτησή του ο κ.Πολάκης γράφει (σημειώνουμε ότι είναι αναπαραγωγή από το προφίλ του αναπληρωτή υπουργού και η ορθογραφία ανήκει στον ίδιο):

Πουλη, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός .Πες τι εχεις κλέψει μόνος σου,μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια .
Πες και γι αυτούς που τους εκανες τις δουλειές ,απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρηματα πιςω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια .
Αιντε τσογλανι ,επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκαναλα που ταΐζατε και επειδή εχεις βαλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου )