Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνέβη το χειρότερο: Έκανε πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι έπεσε στον υπόνομο BINTEO

Συνέβη το χειρότερο. Ο Τζέρι Ντρέναν ετοίμαζε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου στη Νέα Υόρκη, όμως το δαχτυλίδι του έπεσε στον υπόνομο. Η Ν...


Συνέβη το χειρότερο. Ο Τζέρι Ντρέναν ετοίμαζε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου στη Νέα Υόρκη, όμως το δαχτυλίδι του έπεσε στον υπόνομο.
Η Νέα Υόρκη είναι η ιδανική πόλη να κάνεις μια πρόταση γάμου. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και ο Τζέρι Ντρέναν, όμως η απροσεξία του έριξε το δαχτυλίδι σε έναν… υπόνομο.





Όλα ήταν μελετημένα και σχεδιασμένα στην εντέλεια. Ο Βρετανός Τζέρι και η μέλλουσα γυναίκα του ταξίδεψαν μέχρι τη Νέα Υόρκη για λίγες μέρες ξεγνοιασιάς.




Ο άντρας βρήκε την ευκαιρία στην Times Square να ζητήσει την αρραβωνιαστικιά του σε γάμο. Μόνο που στάθηκε στο λάθος σημείο. Πάνω από έναν υπόνομο.

Ο Τζέρι γονάτισε και τότε συνέβη το μοιραίο! Το δαχτυλίδι έπεσε στο υπόνομο και παρά τις προσπάθειες των δύο να το… ψαρέψουν, έμεινε εκεί.Ο άντρας δεν πτοήθηκε και αγόρασε αμέσως άλλο. Η πρόταση έγινε με επιτυχία.

Την επόμενη ημέρα το συνεργείο καθαριότητας της πόλης το βρήκε και αναζήτησε το ζευγάρι που είχε ήδη γυρίσει πίσω.

Η αστυνομία ανέβασε τη φωτογραφία της βέρας στο twitter και όσοι το είδαν βοήθησαν ώστε να ενημερωθεί το ζευγάρι και να πάρει πίσω το πειστήριο της πιο fail πρότασης γάμου.