Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

40 Έλληνες κρατήθηκαν και ανακρίθηκαν στην Κακαβιά από τους αλβανούς τουλάχιστον 3 ώρες πριν απελαθούν...

Οι αλβανικές αρχές δεν επέτρεψαν σε Έλληνες που θέλησαν να φτάσουν στους Βουλιαράτες να περάσουν τα σύνορα από την Κακαβιά. Όπως υποστήρ...


Οι αλβανικές αρχές δεν επέτρεψαν σε Έλληνες που θέλησαν να φτάσουν στους Βουλιαράτες να περάσουν τα σύνορα από την Κακαβιά. Όπως υποστήριξαν οι αλβανικές αρχές, το “μπλόκο” έγινε εξαιτίας διαδήλωσης ακραίων Αλβανών στο Αργυρόκαστρο.




40 Έλληνες κρατήθηκαν στην Κακαβιά, αφού πέρασαν τον μεθοριακό σταθμό, από τους αλβανούς.

Οι αλβανικές αστυνομικές αρχές, τους συγκέντρωσαν όλους σε μια αίθουσα και τους ενημέρωσαν πως δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στην Αλβανία διότι θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ακραίων αλβανών στο Αργυρόκαστρο και υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων.

Ύστερα από αρκετή ώρα αναμονής, τους πέρασαν στο σημείο ελέγχουν των ταξιδιωτικών εγγράφων όπου αλβανίδα αστυνομικός με επιθετικό ύφος τους ρωτούσε στα ελληνικά τον λόγο της επίσκεψης στην Αλβανία. Όποιον λόγο και αν επικαλέστηκαν η απάντηση της αλβανίδας αστυνομικού ήταν πως για να περάσουν χρειάζονταν γραπτή πρόσκληση από αλβανό πολίτη. Όλοι κλήθηκαν να υπογράψουν το παρακάτω έγγραφο άρνησης εισόδου στην χώρα.

Τρείς ώρες μετά τους επιδόθηκε χαρτί απέλασης και επέστρεψαν στα ελεύθερα ελληνικά εδάφη...