Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι γυρεύει μέσα σ΄ένα ελληνικό F-16 ο διευθυντής μιας εφημερίδας που επί χρόνια επικρίνει την Ελλάδα;

Την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί να πετάξει μ΄ένα διθέσιο F-16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας ο διευθυντής της γερμανικής Bild Τζούλιαν Ρέι...


Την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί να πετάξει μ΄ένα διθέσιο F-16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας ο διευθυντής της γερμανικής Bild Τζούλιαν Ρέιχερντ. Τώρα θα πείτε τι γυρεύει μέσα σ΄ένα ελληνικό F-16 ο διευθυντής μιας εφημερίδας που επί χρόνια επικρίνει την Ελλάδα και τους ηγέτες της;





Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας που έχει στη διάθεσή του «Το Βήμα» ο Γερμανός διευθυντής της Bild βρισκόταν στην Αθήνα και έπαιρνε συνέντευξη από ανώτατο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας για την ένταση στο Αιγαίο, αλλά και για τις αμυντικές δαπάνες της χώρας μας.




Ο ανώτατος αξιωματικός του έδειξε στην οθόνη ενός κομπιούτερ τις εισόδους των τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο. Δηλαδή του έδειξε real picture on real time τις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, αλλά και τις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Του έδειξε πώς τα τουρκικά αεροσκάφη εισέρχονται πολλές φορές οπλισμένα με πυραύλους αέρος- αέρος και προκαλούν ή ακόμα τα κατασκοπευτικά αεροσκάφη που πετούν πάνω από ελληνικά νησιά.
Ο Γερμανός εντυπωσιάστηκε μάλιστα σε κάποια στιγμή είπε «μα εδώ γίνεται πόλεμος, υπάρχει ακήρυχτος πόλεμος στο Αιγαίο» και ζήτησε να δει από κοντά την όλη κατάσταση. Το αίτημα του έγινε δεκτό και την Παρασκευή θα πετάξει στο Αιγαίο σε μια πραγματική πτήση και ότι προκύψει σ΄αυτήν.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πτήση ελληνικού μαχητικού εντάσσεται σε ρεπορτάζ που κάνει η γερμανική εφημερίδα για τα αμυντικά κονδύλια της Ελλάδας, στα οποία έχει αρκετές φορές έχει αναφερθεί με αρνητικό πάντα τρόπο.

ΠΗΓΗ: Τovima.gr