Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα επίθεση κατά αστυνομικού που επενέβη σε τροχαίο... Τον πλάκωσαν στο ξύλο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο Διδυμότειχου!

Το… φρούτο των επιθέσεων σε αστυνομικούς που βλέπουμε να εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, φαίνεται ότι ήρθε και στην περιοχή μ...


Το… φρούτο των επιθέσεων σε αστυνομικούς που βλέπουμε να εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, φαίνεται ότι ήρθε και στην περιοχή μας. Χθες το βράδυ, πολίτες που νωρίτερα προκάλεσαν τροχαίο στο κέντρο της Ορεστιάδας, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικό που έφτασε εκεί με περιπολικό για να επιληφθεί της υπόθεσης.




Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, τα τέσσερα άτομα ελληνικής καταγωγής που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και φαίνεται ότι δεν βρισκόταν σε… νηφάλια κατάσταση, λίγο πριν τα μεσάνυχτα έπεσαν πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές και όταν έφτασε στον τόπο του συμβάντος περιπολικό της τροχαίας για να καταγράψει το περιστατικό, επιτέθηκαν σε αστυνομικό με μπουνιές και κλωτσιές και τον χτύπησαν τραυματίζοντας τον. Μάλιστα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για ιατρικές εξετάσεις, παρακολούθηση και νοσηλεία αν απαιτηθεί, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατάσταση του δεν είναι τόσο σοβαρή.




Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι υπόλοιποι αστυνομικοί να προχωρήσουν σε συλλήψεις των εμπλεκομένων Ελλήνων που χτύπησαν τον συνάδερφο τους και οδηγήθηκαν αυτοί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας. Η ουσία είναι ότι και στο νομό Έβρου, μετά την Αθήνα, είχαμε επίθεση σε αστυνομικό, δείγμα της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στον τομέα της ασφάλειας και της τάξης, με την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι συνάδερφοι του τραυματισθέντα αστυνομικού είναι φυσικά ανάστατοι, αφού βλέπουν την κατάσταση να ξεφεύγει και η πολιτική αλλά και φυσική τους ηγεσία με τις εντολές που δίνει τους αφήνει απροστάτευτους και τους ίδιους.

Πηγή: evros-news.gr