Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γύρισε από τους νεκρούς! Η απίστευτη ιστορία που σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα!

Back from the dead! Μία ανατριχιαστική υπόθεση έρχεται στο φως, αποδεικνύοντας ότι η πραγματικότητα ξεπερνά ακόμη και την πιο καλπάζουσα φα...


Back from the dead! Μία ανατριχιαστική υπόθεση έρχεται στο φως, αποδεικνύοντας ότι η πραγματικότητα ξεπερνά ακόμη και την πιο καλπάζουσα φαντασία.
Ο Aigali Supygaliev, μεσήλικας από το Καζακστάν, πρωταγωνίστησε στο σύγχρονο θρίλερ “Γύρισα από τους νεκρούς”, δύο μήνες μετά την… ταφή του στην πατρίδα του, σε μία, κυριολεκτικά, απίστευτη ιστορία.




“Όταν ο θείος μπήκε από την πόρτα, η κόρη μου έπεσε κάτω σαν να έπαθε καρδιακή προσβολή”, είπε ο αδελφός του.

Και πως να μην πάθει έμφραγμα όταν ο Supygaliev, που θεωρήθηκε νεκρός, εμφανίστηκε απολύτως απροσδόκητα στο σπίτι της οικογένειάς του.

Ο Aigali Supygaliev πιστοποιήθηκε μακαρίτης μετά από τεστ DNA σε ανθρώπινα οστά που αποδείχτηκαν με “με 99,2% βεβαιότητα” ότι ήταν δικά του.




Οι τοπικές αρχές του Καζακστάν εξέδωσαν, μάλιστα, επίσημο πιστοποιητικό θανάτου και τα οστά “θάφτηκαν” τον περασμένο Σεπτέμβριο στο μουσουλμανικό νεκροταφείο του χωριού Tomarly, τη γενέτειρά του, βόρεια της Κασπίας Θάλασσας.

Ο αδελφός του υποτιθέμενου θανόντα, ο Esengali Supygaliev, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Azh.kz:

“Οργανώσαμε μία παραδοσιακή τελετή, στη μνήμη του…”!

Η λύση του μακάβριου θρίλερ
Ο 63χρονος Aigali Supygaliev, είχε φύγει από το σπίτι ένα πρωινό του Ιουνίου και δεν επέστρεψε, ούτε έδωσε σημείο ζωής για δύο μήνες. “Όταν επέστρεψε, μάθαμε από τον ίδιο ότι περιπλανιόταν για μέρες ψάχνοντας για δουλειά”, είπε ο αδελφός του.

Εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι εργαζόταν σε κάποιο κοντινό χωριό.

Μόλις τελείωσε η δουλειά, δύο μήνες αργότερα επέστρεψε πεζός στο Tomarly, σοκάροντας τους πάντες στο χωριό που νόμιζαν ότι έβλεπαν φάντασμα!!!

πηγή: Sky News