Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Στο σάπιο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει...» ΒΙΝΤΕΟ: Η ομιλία του Στρατηγού Συναδινού στην Ολομέλεια για την διόγκωση του ελλέιματος

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, κατά τις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδι...


Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, κατά τις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, Επικεφαλής και Ευρωβουλευτής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την ανεξαρτησία των στατιστικών αρχών στην Ε.Ε και την υπόθεση του Ανδρέα Γεωργίου επισημαίνοντας ότι, οι Έλληνες πολίτες δεν ενδιαφέρονται για τον εν λόγω κύριο ως πρόσωπο, αλλά για τη θέση που υπηρέτησε και το αποτέλεσμα που παρήχθη και που οδήγησε την Ελλάδα στη δίνη των μνημονίων, της φτωχοποίησης, του ξεπουλήματος και της μιζέριας. Καταλήγοντας τόνισε ότι, η πολιτική ευθύνη των μέχρι στιγμής ελληνικών κυβερνήσεων στο θέμα αυτό είναι υπαρκτή, αποτελεί εθνική προδοσία και μόνο μια πατριωτική κυβέρνηση μπορεί να οδηγήσει τους πολιτικούς υπόλογους στο σκαμνί του κατηγορουμένου.




Η υπόθεση του Ανδρέα Γεωργίου της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας δεν είναι απλά μια ποινική ή/και πειθαρχική παράβαση καθήκοντος.



Αφενός ο Γεωργίου φέρει βαρύτατες ηθικές ευθύνες που κανένα δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο να κρίνει, αφετέρου όφειλε να προστατεύσει το δημόσιο και τα ελληνικά συμφέροντα, πλην όμως επέλεξε να υπακούσει στα αφεντικά του εντός και εκτός Ελλάδας.


Τους Έλληνες πολίτες δεν τους ενδιαφέρει ο ίδιος ως πρόσωπο αλλά η θέση που υπηρέτησε και, κυρίως, το έργο και το αποτέλεσμα που παρήχθη. Και το αποτέλεσμα ήταν η τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος το 2009 που οδήγησε την Ελλάδα στη δίνη των μνημονίων, της φτωχοποίησης, του ξεπουλήματος και της μιζέριας.



Πρέπει να γίνει κατανοητό πως μία ανεξάρτητη εθνική αρχή παραμένει εθνική και υπόλογη στο αντίστοιχο κράτος, οι δε εργαζόμενοι των ανεξάρτητων αρχών, συνεχίζουν να αποτελούν υπαλλήλους των εθνικών κρατών, δεν βρίσκονται σε αποστολή εκτός έδρας και δεν είναι υπάλληλοι των δανειστών ή κάποιου ευρωπαϊκού θεσμού.



Η πολιτική ευθύνη των ελληνικών κυβερνήσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο θέμα αυτό είναι υπαρκτή και αποτελεί εθνική προδοσία.



Μια πατριωτική κυβέρνηση θα οδηγήσει τους πολιτικούς υπόλογους στο σκαμνί του κατηγορουμένου, γιατί στο σάπιο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.



Ευχαριστώ


Ελευθέριος Συναδινός

Αντιστράτηγος ε.α.

Επικεφαλής & Ευρωβουλευτής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης