Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στην Σχολή Ευελπιδων...!! ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ της μεταπολίτευσης ετοιμάζουν εκδήλωση για το Πολυτεχνείο για να δηλητηριάσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις!!

Μεταφέρουμε Σχόλιο από σελίδα: Μετά τους "λαϊκούς αγώνες δρόμου", την πρόσκληση του Γλέζου να δώσει συμβουλές στους Αρχηγούς των ...


Μεταφέρουμε Σχόλιο από σελίδα: Μετά τους "λαϊκούς αγώνες δρόμου", την πρόσκληση του Γλέζου να δώσει συμβουλές στους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων κ.λπ. κ.λπ. οι μπολσεβίκοι στην εξουσία, συνεχίζουν να "εκδικούνται" τις Ένοπλες Δυνάμεις.




Αναμένω να διευκρινιστεί επιτέλους δημοσίως, ο αριθμός των "νεκρών" στο Πολυτεχνείο, στατιστικά στοιχεία για τις καταστροφές περιουσιών στο Κέντρο από το 1974 μέχρι σήμερα όπως και να υπογραμμιστεί η σημασία αναδείξεως της επετείου σε εορτή μίσους κατά του Κράτους και φεστιβάλ ανωμαλίας από τα μολοτοφόρα Αριστερά ζόμπι.

"Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με αφορμή την 45 επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, ώρα 13.00, στο αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη.

Θα παραστούν οι σπουδαστές των ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ του Ν. Αττικής (Ευελπίδων, Ναυτικών Δοκίμων, Ικάρων, Νοσηλευτικής, Υπαξιωματικών ΠΝ, ΠΑ), εκπρόσωποι του εκπαιδευτικού προσωπικού των στρατιωτικών σχολών, καθώς και συγγενείς στρατιωτικών που διώχθηκαν-βασανίστηκαν στη διάρκεια της δικτατορίας 1967-1974.

Ομιλητές: Παναγιώτης Ρήγας, Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αλευρομάγειρος, Αντιστράτηγος ε.α., Τάσος Σακελλαρόπουλος, υπεύθυνος του Ιστορικού Αρχείου του Μουσείου Μπενάκη και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων της Βουλής των Ελλήνων για το φάκελο της Κύπρου".