Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ...!! 6 Ελληνικά αγριογούρουνα ΠΉΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ Πακιστάνο που έπεσε στη θάλασσα για να σωθεί!

O νεαρός Πακιστανός θα θυμάται μια ζωή τα όσα έζησε. Διαπίστωσε ότι τα αγριογούρουνα έτρεχαν πολύ πιο γρήγορα από εκείνον... Σύμφ...


O νεαρός Πακιστανός θα θυμάται μια ζωή τα όσα έζησε. Διαπίστωσε ότι τα αγριογούρουνα έτρεχαν πολύ πιο γρήγορα από εκείνον...




Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που βρισκόταν στο Μικρό Βαθύ Αυλίδας και συγκεκριμένα δίπλα στις γραμμές του τρένου, πρόλαβε και είδε από μακριά 6 αγριογούρουνα να έρχονται προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να αρχίζει να τρέχει έντρομος ο νεαρός Πακιστανός.

Τα αγριογούρουνα τον πήραν στο κυνήγι και ο ίδιος κάλεσε για βοήθεια στο 112, ωστόσο για να γλιτώσει αναγκάστηκε και έπεσε στη θάλασσα. Λίγη ώρα αργότερα κατέφθασαν στο σημείο περιπολικά της αστυνομίας, του Λιμενικού και στελέχη της θηροφυλακής.

Με τη βοήθεια ιδιωτικού σκάφους οι λιμενικοί περισυνέλεξαν και διέσωσαν τον νεαρό, ο οποίος μόλις συνήλθε από το σοκ, τους διηγήθηκε τι είχε προηγηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες τα αγριογούρουνα φαίνεται πως «κατέβηκαν» από το δάσος της Ριτσώνας.

Πηγή: eviazoom.gr