Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με τέσσερις βουλευτές συνεδριάζει EKTAKTVS το Πράττω» του Κοτζιά

Η Πολιτική Γραμματεία της Κίνησης Ιδεών «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά συνεδριάζει το απόγευμα εκτάκτως μετά την παραίτηση του υπουργού Εξωτε...


Η Πολιτική Γραμματεία της Κίνησης Ιδεών «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά συνεδριάζει το απόγευμα εκτάκτως μετά την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών από την κυβέρνηση




Ανησυχία επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας της Κίνησης Ιδεών «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά στην οποία αναμένεται να πάρουν μέρος τέσσερις βουλευτές, περιλαμβανομένου του κ.Κοτζιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός των κυρίων Κοτζιά (Επικρατείας), Τόσκα (Β' Αθήνας, που ωστόσο εμφανίζεται να έχει απομακρυνθεί από την Κίνηση το τελευταίο διάστημα) και της κ.Γεωργίας Γεννιά (Α' Πειραιά) στη συνεδρίαση φέρεται ότι θα δώσει το παρών και ο κ. Γιάννης Καραγιάννης (Ιωαννίνων). Αντίθετα οι πληροφορίες που ήθελαν και τον κ.Γιώργο Ντζιμάνη (Κοζάνης) να δίνει και εκείνος το παρών, διαψεύδονται, αφού ο βουλευτής βρίσκεται ήδη στο δρόμο για την εκλογική του περιφέρεια.

Η Κίνηση Πράττω συνεδριάζει εκτάκτως μετά την έξοδο του Νίκου Κοτζιά από την κυβέρνηση με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις και την αναζήτηση νέας στρατηγικής. Η αναμενόμενη παρουσία πέντε βουλευτών, ωστόσο, προκαλεί ανησυχία, αφού μπορεί πλέον η Κίνηση να μην εκπροσωπείται στην κυβέρνηση, αλλά θα έχει υπολογίσιμη κοινοβουλευτική δύναμη.