Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πώς μια κοπέλα που περίμενε το λεωφορείο στην Κριμαία κατέληξε αιχμάλωτη σκλάβα του σεξ επί δύο μήνες...

Μια εφιαλτική εμπειρία βίωσε μια νεαρή κοπέλα στην Κριμαία, περιμένοντας σε μια στάση λεωφορείου. Ένας άνδρας την πλησίασε και την απήγαγ...


Μια εφιαλτική εμπειρία βίωσε μια νεαρή κοπέλα στην Κριμαία, περιμένοντας σε μια στάση λεωφορείου.

Ένας άνδρας την πλησίασε και την απήγαγε, οδηγώντας την σε ένα εγκαταλειμμένο κτήριο όπου την κρατούσε φυλακισμένη και την κακοποιούσε σεξουαλικά για δύο μήνες.





Η αδερφή της 24χρονης Όλγας δήλωσε την εξαφάνισή της την επόμενη μέρα της αρπαγής, με τις αρχές να ξεκινούν άμεσα έρευνες σε όλη την παραθαλάσσια περιοχή.

Η κοπέλα εντοπίστηκε τελικά σε ένα εγκαταλειμμένο κτήριο κοντά στον αυτοκινητόδρομο Γιάλτα-Σεβαστούπολη και απελευθερώθηκε, ενώ ο 36χρονος άνδρας συνελήφθη και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως δέκα έτη καθώς κατηγορείται για βιασμό, απαγωγή και ληστεία.

«Τη βίασε πολλές φορές και της έκλεψε τα κοσμήματα και το κινητό της τηλέφωνο», αναφέρει στο ρεπορτάζ του η ιστοσελίδα life.ru.

«Ο ύποπτος ήταν σε μια στάση λεωφορείου στη Γιάλτα και παρέσυρε το θύμα σε ένα περιφραγμένο χώρο. Την κρατούσε εκεί παρά τη θέλησή της, την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει και τη βίαζε τακτικά», είπε μέλος της ομάδας έρευνας.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής πληροφορείς για την κατάσταση της υγείας της κοπέλας.