Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....;;; Μυστική συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Ρηγίλλης

Κάτω από άκρα μυστικότητα συναντήθηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος στη Λέσχη Αξιωματικώ...


Κάτω από άκρα μυστικότητα συναντήθηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Ρηγίλλης.




Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», στις 15:10 τη Δευτέρα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε στην είσοδο της ΛΑΕΔ και τρία λεπτά αργότερα υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, η εφημερίδα έχει στη διάθεσή της και φωτογραφίες από τη στιγμή της άφιξης των δύο στη ΛΑΕΔ. Το γεύμα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο έμεινε μυστικό, αφού δεν είχε ανακοινωθεί ούτε από το Μαξίμου ούτε από το Πεντάγωνο.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, σύμφωνα με τα «Νέα», Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος επανέλαβαν τη συμφωνία που είχαν κάνει λίγο καιρό πριν: να προχωρήσουν μαζί στη συγκυβέρνηση έως τον Μάρτιο, όταν και αναμένεται να φτάσει στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Το μενού

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το μενού περιελάμβανε αγκινάρες αλά πολίτα, ρολό κοτόπουλο με ρύζι, πένες σουφλέ, σαρδέλα φούρνου με πράσινη σαλάτα, κοντοσούβλι με πατάτες τηγανητές, πέρκα με πατατοσαλάτα και μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι.