Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τον φιλοσκοπιανό...!! Παλήκαρος στη Φλώρινα ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ψευτομακεντόνσκι ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΦΙΛΙΠΟΒ σε κανάλι της Αυστραλίας...!!

Οι στενές σχέσεις του «Ουράνιου Τόξου» με συγκεκριμένα Μέσα της Αυστραλίας είναι γνωστή και έχει δημιουργηθεί λόγω της σκοπιανής ομογέν...


Οι στενές σχέσεις του «Ουράνιου Τόξου» με συγκεκριμένα Μέσα της Αυστραλίας είναι γνωστή και έχει δημιουργηθεί λόγω της σκοπιανής ομογένειας.




Ένα λοιπόν από αυτά τα κανάλια και συγκεκριμένα το SBS έφτασε στην Φλώρινα για να βρει τον περιβόητο Βοσκόπουλο-Φιλίποβ (άλλαξε και το επώνυμό του μη τυχόν και δεν καταλάβουμε τι είναι!) και να του δώσει βήμα να διαφημίσει την σκοπιανή προπαγάνδα.

Την ώρα λοιπόν που μιλούσε στον Αυστραλό δημοσιογράφο, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, έτυχε να περνάει ένας μεσήλικας Έλληνας με την γυναίκα του, έχοντας μάλιστα στα χέρια και τα ψώνια της ημέρας. Βλέποντας τον Βοσκόπουλο και καταλαβαίνοντας τι συμβαίνει, δεν δίστασε στιγμή…

Άρχισε τα «γαλλικά» στον Βοσκόπουλο και τον δημοσιογράφο, με τον πρώτο μάλιστα να τα «χρειάζεται», όπως δείχνει και η έκφρασή του.

Βέβαια μετά ο προπαγανδιστής σλαβόψυχος, που ήθελε να παρουσιάσει τις πολιτικές θέσεις των… «εθνικά μακεδόνων στην Ελλάδα» έσπευσε να κλαφτεί και να μιλήσει για ωμή και απροκάλυπτη επίθεση… φασίστα! Εμείς πάλι θα πούμε στον κύριο που έκανε απλά το χρέος του προς την Πατρίδα, ν΄αγιάσει το στόμα και το χέρι του!  Εφημερίδα "Στόχος"