Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ... Οργή ΗΠΑ για Σάββα Ξηρό: Η αποφυλάκισή του προσβάλει τη μνήμη των νεκρών - Το τουιτ της αμερικάνικης πρεσβείας

eleftherostypos Σαφές μήνυμα στην Αθήνα να μην προχωρήσει στην αποφυλάκιση του καταδικασμένου σε πέντε φορές ισόβια για συμμετοχή στην οργά...


eleftherostypos Σαφές μήνυμα στην Αθήνα να μην προχωρήσει στην αποφυλάκιση του καταδικασμένου σε πέντε φορές ισόβια για συμμετοχή στην οργάνωση 17Ν Σάββα Ξηρού, έστειλε σήμερα η Ουάσιγκτον.




Μια ημέρα μετά την αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε η συνήγορός του, η αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπενθύμισε τα ονόματα των Αμερικανών που έπεσαν θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης και σημείωσε με έμφαση ότι η αποφυλάκισή του προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων αλλά και τις οικογένειες τους.

Συγκεκριμένα η πρεσβεία των ΗΠΑ σημείωσε: «Μία απόφαση να αποφυλακιστεί ο Σάββας Ξηρός πριν εκτίσει την ποινή που του έχουν επιβάλει οι δικαστικές αρχές της Ελλάδας, προσβάλλει τη μνήμη όσων Αμερικάνων σκότωσε αλλά και τις οικογένειές τους».