Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Προκλητική άσκηση του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού: Υποβρύχια βυθίζουν πλοίο κοντά στο «Barbaros»

"Ψυχολογική επιχείρηση" της Τουρκίας με σκοπό να προβάλλει την ικανότητα του στόλου της και αφετέρου να εκφοβίσει την χώρα μας, π...


"Ψυχολογική επιχείρηση" της Τουρκίας με σκοπό να προβάλλει την ικανότητα του στόλου της και αφετέρου να εκφοβίσει την χώρα μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σύμφωνα με την ανακοίνωση (αριθμός ανακοίνωσης ΒΝ-1487/2018-21 Οκτωβρίου 2018), του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού στην επίσημη ιστοσελίδα του.




Το Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας γνωστοποίησε ότι, στο πλαίσιο ασκήσεως των υποβρυχίων παροπλισμένο πλοίο βλήθηκε με τορπίλη και βυθίστηκε.

Ειδικότερα το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει ότι: «Στο πλαίσιο εκπαίδευσης τα ηρωικά πληρώματα των υποβρύχιων μας έβαλαν επιτυχώς με τορπίλη εναντίον παροπλισμένου πλοίου και το βύθισαν».

Bέβαια η ανακοίνωση δεν αναφέρει καμία λεπτομέρεια, όπως τις χρονικές λεπτομέρειες, την περιοχή και κατά τη διάρκεια ποιας άσκησης έλαβε χώρα το υπόψη γεγονός. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παρόμοιες ασκήσεις τα βίντεο που δημοσιεύονται, αναφέρουν την ημερομηνία και την επωνυμία της άσκησης.

Η λιτή αυτή ανακοίνωση συνοδεύεται από 3 φωτογραφίες και από βίντεο διάρκειας 47 δευτερολέπτων που αναρτήθηκε στο «κανάλι» των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, στο YouTube.