Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τσακώθηκε και με τον Γερμανό Πρόεδρο ο Ερντογάν...!! «Γιατί κυκλοφορούν Ελεύθερα εδώ άνθρωποι του PKK...;;;

«Πώς γίνεται να επιτρέπεται να κυκλοφορούν στην Γερμανία ελεύθερα χιλιάδες άνθρωποι του ΡΚΚ; Δεν απαγορεύεται αυτό εδώ;», διερωτήθηκε θρ...


«Πώς γίνεται να επιτρέπεται να κυκλοφορούν στην Γερμανία ελεύθερα χιλιάδες άνθρωποι του ΡΚΚ; Δεν απαγορεύεται αυτό εδώ;», διερωτήθηκε θρασύτατα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια της αντιφώνησής του στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο Γερμανός ομοσπονδιακός πρόεδρος Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι ανάγωγος και άξεστος.




Εάν ήθελε κάτι να πει για τους Κούρδους του PKK προφανώς και θα μπορούσε να το συζητήσει κατ’ ιδίαν.

Εκείνος όμως επέλεξε να το κάνει δημόσια και να προσβάλει τον οικοδεσπότη του.

Θυμάστε βεβαίως τι είχε γίνει και στην επίσκεψή του στο δικό μας προεδρικό μέγαρο, όπου μπροστά στις κάμερες πήγε να ανοίξει θέμα Συνθήκης Λωζάνης.

«Δεν πρέπει να μιλάμε για αυτό;», συνέχισε ο Ερντογάν στην αντιφώνησή του. «Δεν πρέπει να λέμε τίποτα για αυτό;», συνέχισε με φορτισμένο τόνο ο Τούρκος πρόεδρος, σε μια αποστροφή της ομιλίας του, η οποία μάλιστα δεν περιλαμβανόταν στο επίσημο κείμενο.

Για να καταλάβετε πώς άτιμος και μπαμπέσης είναι. Δεν είχε συμπεριλάβει στο επίσημο κείμενο τις αναφορές για το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK). Το φύλαγε στους Γερμανούς για… έκπληξη.

Όπως δικαιολόγησε την απρέπειά του, δεν είχε σκοπό να αναφερθεί στο θέμα, αλλά τον «προκάλεσε» ο κ. Σταϊνμάιερ, ο οποίος προηγουμένως, στην προσφώνησή του, είχε επαναλάβει την ανησυχία του για τους Γερμανούς οι οποίοι κρατούνται σε τουρκικές φυλακές για πολιτικούς λόγους.

Προσέξτε. Λέει ότι τον «προκάλεσε» ο οικοδεσπότης του, ο άνθρωπος που έδινε γεύμα προς τιμήν του.

Για να καταλάβετε ότι ο Ερντογάν δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει προσβλητικός ακόμα και όταν υποτίθεται επισκέπτεται για να φτιάξει τις σχέσεις του.

Για αυτό δεν τον καλεί σχεδόν κανείς πια. Ποιος άραγε θέλει να μπλέξει με αυτόν τον τύπο; Που ενώ ικετεύει να τον προσκαλέσουν στα σπίτια τους οι ηγέτες του κόσμου, όταν μπαίνει σε αυτά αρχίζει και τους προσβάλλει..tribune.gr