Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαφιόζικη ανάρτηση Πολάκη που σημαίνει... «ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ»... απευθυνόμενος στον καθηγητή Συνολάκη...!!!

O Παύλος Πολάκης, στενός φίλος του Αλέξη Τσίπρα και πρωτοπαλίκαρο του ΣΥΡΙΖΑ στον πόλεμο δολοφονίας χαρακτήρων εναντίον των πολιτικών το...


O Παύλος Πολάκης, στενός φίλος του Αλέξη Τσίπρα και πρωτοπαλίκαρο του ΣΥΡΙΖΑ στον πόλεμο δολοφονίας χαρακτήρων εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων, είναι γνωστός για την απρέπεια, την αγένεια και την επιθετικότητά του. Χθες όμως, ο κατά τα άλλα Yφυπουργός Yγείας ξεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό.




Με ανάρτησή του εν τω μέσω της νυκτός, o Παύλος Πολάκης προέβη σε μία πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά χρονιά ενέργεια: Έβγαλε στη φόρα τη διεύθυνση κατοικίας του καθηγητή Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κωνσταντίνου Συνολάκη, με μία δήθεν αθώα αφορμή, που όμως όζει μαφιόζικη μέθοδο.

Με πρόφαση, λοιπόν, την βλάστηση πάνω στην κολώνα της ΔΕΗ έξω από το σπίτι του καθηγητή Συνολάκη, ο οποίος με το πόρισμά του για την καταστροφή στο Μάτι έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την κυβέρνηση, ο Παύλος Πολάκης κλείνει το μάτι στα "τάγματα ασφαλείας" της κυβέρνησης, τους γνωστούς "πρώην συντρόφους", υποδεικνύοντα στόχο.

"Ξέρουμε πού μένεις", είναι το νόημα της τροχιοδεικτικής ανάρτησης του Πολάκη, που παραβιάζει τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων και ασχολείται με ένα τριτεύον, εντελώς ανούσιο θέμα, δηλαδή την υποτιθέμενα επικίνδυνη βλάστηση σε πυλώνα έξω από το σπίτι του καθηγητή - για την οποία αποκλειστικά και δια νόμου υπέυθυνη είναι η ΔΕΗ.

Στον Νονό το 1972 ο Φράνσις Φορντ Κόπολα είχε χρησιμοποιήσει για μέσο απειλητικής προειδοποίησης το κεφάλι ενός νεκρού αλόγου. Πολύ λιγότερο εκλεπτυσμένος και χωρίς τη φαντασία του σεναριογράφου Μάριο Πούζο, ο Πολάκης εν έτει 2018 καταφεύγει στο facebook και τις κολώνες της ΔΕΗ.

Το άρθρο αυτό θα έπρεπε να κλείνει με τη διατύπωση της απορίας, εάν υπάρχει στη χώρα αυτή ακόμα εισαγγελέας που να τιμά τα παντελόνια που φορά. Το ότι υπουργός κυκλοφορεί τόσα χρόνια ελέυθερος, να απειλεί δημοσιογράφους με σωματική βία, να καθυβρίζει και να στέλνει μαφιόζικα μηνύματα, καθιστά την ερώτηση περιττή.https://meaculpa.gr