Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ήταν μεθυσμένοι οι μάγκες στη Λαμία και την πλήρωσε ο ντελιβεράς που τους κοίταξε...

lamiareport Τον πέταξαν κάτω από το μηχανάκι γιατί τους κοίταξε! Σοβαρό επεισόδιο με αρνητικούς πρωταγωνιστές τρεις μεθυσμένους νεαρούς κ...


lamiareport Τον πέταξαν κάτω από το μηχανάκι γιατί τους κοίταξε!

Σοβαρό επεισόδιο με αρνητικούς πρωταγωνιστές τρεις μεθυσμένους νεαρούς και θύμα έναν 20χρονο ντελιβερά, σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (18/9) πίσω από την Μητρόπολη στη Λαμία.




Ο 20χρονος έκανε κανονικά τη δουλειά του με το μηχανάκι, όταν στη στροφή διασταυρώθηκε με την παρέα των νεαρών, ένας εκ των οποίων, εμφανώς μεθυσμένος, του επιτέθηκε αρχικά φραστικά λέγοντας «τι κοιτάς ρε;» και στη συνέχεια τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει αρχικά πάνω σε κάδους σκουπιδιών και στη συνέχεια στο οδόστρωμα.

Μάλιστα ο ένας συνέχισε να εκτοξεύει απειλές παρά το γεγονός ότι είχε μαζευτεί κόσμος, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία, με τη ΔΙΑΣ να τους συλλαμβάνει τελικά στη συμβολή των οδών Υψηλάντη και Καζούλη.

Πρόκειται για 22χρονο σε βάρος του οποίου υπεβλήθησαν τα δέοντα, ενώ από την παρέα του ένας ακόμη διανυκτέρευσε στο Αστυνομικό Μέγαρο για προστατευτική φύλαξη, αφού ήταν επίσης πολύ μεθυσμένος. Ο τρίτος της παρέας δε φαίνεται ότι συμμετείχε στο επεισόδιο που στοίχισε τον τραυματισμό του 20χρονου στον ώμο (μεταφέρθηκε στα Επείγοντα για πρώτες βοήθειες), αλλά και υλικές ζημιές στο δίκυκλο που ανήκει στην επιχείρηση.