Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ της Ροζουλί ΧΟΥΝΤΑΣ... «Είχε βάλει σε σακουλάκι κάποια κοσμήματα, είχε ανοίξει και την ταμειακή άφου την είχε πετάξει κάτω...» ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ...

"Δεν υπήρχε καμία πρόθεση για βαριά σωματική βλάβη για το δράστη. Ο δράστης ήταν σε αμόκ κατάσταση, σε επιθετικό αμόκ. Βρισκόταν εγκλω...


"Δεν υπήρχε καμία πρόθεση για βαριά σωματική βλάβη για το δράστη. Ο δράστης ήταν σε αμόκ κατάσταση, σε επιθετικό αμόκ. Βρισκόταν εγκλωβισμένος μέσα στο κοσμηματοπωλείο στο οποίο είχε πάει για να το κλέψει", δήλωσε στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, από την ασφάλεια όπου κρατείται, ο 55χρονος άνδρας που εμφανίζεται σε βίντεο να κλωτσά τον Ζακ Κωστόπουλo, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην οδό Γλάδστωνος, στην Ομόνοια.




Ο 55χρονος αναγνωρίστηκε από το βίντεο, καθώς και από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών. Πρόκειται για ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε γα να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Πρόσθεσε επίσης, πως ο 33χρονος κρατούσε στα χέρια του εκτός από το μαχαίρι, και κοσμήματα.

"Είχε βάλει και σε ένα σακουλάκι κάποια κοσμήματα, είχε ανοίξει την ταμειακή, την είχε ρίξει κάτω. Τέλος πάντων, βλέποντας τον κόσμο απέξω προσπάθησε να βγει έξω. Την ώρα που προσπάθησε να βγει έξω κράταγε στο χέρι του ένα μαχαίρι. Εγώ εκείνη την ώρα είδα σαν παρατηρητής το μαχαίρι και θεώρησα και έκρινα ότι αυτός ο άνθρωπος με το επιθετικό αμόκ που έχει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγει έξω και σκοτώσει κόσμο. Κι αυτή ήταν η αντίδραση να τον περιορίσω σε αυτό τον χώρο, όσο μπορούσα να τον περιορίσω. Αφού κατάφερε και βγήκε, τον αφόπλισα κι έχουμε αυτή την εξέλιξη. Κινδυνεύει η οικογένειά μου με όλα αυτά που έχουν γίνει", ανέφερε χαρακτηριστικά.