Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Αλβανοί ληστές με τα μακρυμάνικα: Ενώ α Αστυνομία τους παρακολουθούσε κι αυτοί λήστεψαν μάνα και γιο στον Άλιμο

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δύο σκληροί Αλβανοί ληστές φέρεται να έχουν διαπραξει 15 ληστείες στη Βουλιαγμένη τη Βάρη και τη Γλυφάδα ενώ απ...


Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δύο σκληροί Αλβανοί ληστές φέρεται να έχουν διαπραξει 15 ληστείες στη Βουλιαγμένη τη Βάρη και τη Γλυφάδα ενώ από την παράνομη δράση τους το οικονομικό όφελος υπολογίζεται σε 200.000 ευρώ - Ο ένας μάλιστα είχε αποφυλακιστεί το 2017




Τους παρακολουθούσε η Αστυνομία ως το δίδυμο που εισέβαλε σε σπίτια στα νότια προάστια και αυτοί κάτω από τη μύτη των διωκτών τους, μπούκαραν σε οικία στον Άλιμο και με τα πιστόλια απείλησαν μητέρα και γιο για να τους ληστέψουν. Πρόκειται για ένα δίδυμο σκληρών Αλβανών κακοποιών, οι οποίοι είχαν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα στα σωφρονιστικά καταστήματα της Ελλάδας, ο ένας μάλιστα είχε αποφυλακιστεί το 2017 και ξαναρίχτηκε αμέσως στην παρανομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι ληστές με τα μακρυμάνικα (συνήθιζαν να φοράνε μπλούζες με μακριά μανίκια και γάντια ακόμη και το καλοκαίρι) φέρεται να έχουν διαπραξει 15 ληστείες στη Βουλιαγμένη τη Βάρη και τη Γλυφάδα ενώ από την παράνομη δράση τους το οικονομικό όφελος υπολογίζεται σε 200.000 ευρώ. Στο παρελθόν ο 34χρονος και ο 45χρονος καθώς και ένας 31χρονος συνεργός τους ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται είχαν συλληφθεί για πολλές για ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις, είχαν περάσει από τις φυλακές ενώ ο 45χρονος είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πλαστογραφία.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η έρευνα της Αστυνομίας ξεκίνησε το 2017 και ενώ είχαν σημειωθεί τέσσερις ληστείες σε ΟΠΑΠ Play στα νότια προάστια, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση του ενός εκ των δύο Αλβανών.