Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κοινωνία Ερντογάν... Πατέρας αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να αγοράσει στον γιο του τη σχολική στολή

Ένα συγκλόνιστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, ένας πατέρας αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του, επειδή δεν είχε...


Ένα συγκλόνιστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, ένας πατέρας αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του, επειδή δεν είχε λεφτά για να αγοράσει τη σχολική στολή στο γιο του.




Το συμβάν, έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες στην επαρχία Kocaeli.
Όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης από την Τουρκία, το σχολείο στο οποίο πήγαινε το παιδί, τον απέβαλε από την τάξη του γιατί δεν φορούσε το παντελόνι της σχολικής στολής.

Ο πατέρας του, ο οποίος δούλευε ως μηχανικός, είχε χάσει τη δουλειά του εξαιτίας τραυματισμού και όντας άνεργος, δεν είχε τα απαιτούμενα χρήματα για να το αγοράσει.Η σύζυγος του άνδρα που αυτοκτόνησε, είπε ότι το σπίτι τους ήταν υποθηκευμένο, και αδυνατούσαν να το ξεπληρώσουν. Ο ίδιος φέρεται να είπε στη σύζυγό του ότι δεν είχε νόημα να ζει, εάν δεν μπορούσε να παρέχει τα απαραίτητα στην οικογένειά του.




Ο πατέρας αγόρασε τελικά κατάφερε να αγοράσει το παντελόνι στο γιο του, αλλά στη συνέχεια, επηρεασμένος από το συμβάν, έβαλε τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό.





πηγη-pagenews.gr