Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...!!! Ζάεφ: «Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία στον κόσμο εκτός από τη δική μας»

Δύο μέρες πριν από το δημοψήφισμα για την έγκριση ή όχι της Συμφωνίας των Πρεσπών στην πΓΔΜ, ο Ζόραν Ζάεφ προσπαθεί να εμφανιστεί ενωτικ...


Δύο μέρες πριν από το δημοψήφισμα για την έγκριση ή όχι της Συμφωνίας των Πρεσπών στην πΓΔΜ, ο Ζόραν Ζάεφ προσπαθεί να εμφανιστεί ενωτικός προς τον λαό της χώρας του, προχωρώντας ωστόσο σε προκλητικές δηλώσεις. Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας του, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά:





«Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία εκτός από τη δική μας».
Επιχειρώντας να εξηγήσει ότι με τη Συμφωνία των Πρεσπών εξασφαλίζεται η μοναδικότητα της ονομασίας της χώρας, ο Ζόραν Ζάεφ δήλωσε: «Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι Ελλάδα, το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πέρα από τη δική μας.




Δεν υπάρχει άλλη στον κόσμο. Και γνωρίζοντας την προοπτική και το μέλλον αυτό πρέπει να το κάνουμε για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας. Και για αυτό πιστεύω ότι ένας σοβαρός λόγος για να ενωθούμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να διχαζόμαστε, για το δημοψήφισμα. Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας που ζουν στην Αμερική, αλλά και σε όλη τη διασπορά μας, ότι η "Μακεδονία" εκπληρώνει την προσδοκώμενη φιλοδοξία των πατέρων και των παππούδων μας. Έτσι η χώρα αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο».
http://www.pontos-news.gr/article/184504/zaef-den-yparhei-alli-makedonia-ektos-apo-ti-diki-mas