Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Το μισό δελτίο έφαγε ο Χατζηνικολάου για να αγιοποιήσει το κλεφτρόνι!

dexiextrem Ο Ζακ Κωστόπουλος που άφησε την τελευταία του πνοή στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας ήταν ιδιαίτερα γνωστός ως αρθρογράφος και ακ...


dexiextrem Ο Ζακ Κωστόπουλος που άφησε την τελευταία του πνοή στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας ήταν ιδιαίτερα γνωστός ως αρθρογράφος και ακτιβιστής στους κόλπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.




Σε συνεντεύξεις του στο VICE ο 33χρονος είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει θύμα ομοφοβικών επιθέσεων.

«Την έχω γλιτώσει φθηνά. Έχω φάει κάτι κλωτσιές μόνο, κυρίως γιατί τρέχω γρήγορα», είχε δηλώσει στο VICE ο Ζακ Κωστόπουλος, ο οποίος στοχοποιήθηκε κάποιες φορές γιατί ήταν γνωστό μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

«Αυτοπροσδιορίζομαι ως ούτε ως άντρας, ούτε ως γυναίκα», είχε προσθέσει ο Ζακ Κωστόπουλος, ο οποίος είχε αναφερθεί ακόμα στην οικογένειά του και στη ζωή του.
Το μήνυμα της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου: Δολοφόνησαν το παιδί μας

«Δολοφόνησαν το παιδί μας», αναφέρει στο μήνυμά της η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου που έχασε τη ζωή του στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας.

Η οικογένεια του 33χρονου έστειλε μήνυμα μέσω του Alpha αναφέροντας: «Είχαμε αποδεχθεί την προσωπικότητα του Ζακ. Είμαστε αγαπημένη οικογένεια. Δεν τον είχαμε στο περιθώριο. Δεν είχε ανάγκη από χρήματα. Η αστυνομία βρήκε χρήματα στο σπίτι. Δολοφόνησαν το παιδί μας».
Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου