Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Μεγάλη φωτιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης κοντά στο Νοσοκομείο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής (23.09.2018) στην Κρήτη - Όλα δείχνουν ότι θα τεθεί σύντομα υπό έλεγχο - ...



Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής (23.09.2018) στην Κρήτη - Όλα δείχνουν ότι θα τεθεί σύντομα υπό έλεγχο - Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 08:00 σε κτίριο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και πήρε γρήγορα τεράστιες διαστάσεις - Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο και επιχειρούν για την κατάσβεση της




Συνεχίζονται οι τεράστιες προσπάθειες της Πυροσβεστικής για την φωτιά που ξέσπασε στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 08:00 σε κτίριο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και πήρε γρήγορα τεράστιες διαστάσεις (δείτε εδώ περισσότερα).




Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, 28 πυροσβέστες με 25 οχήματα, κλιμακοφόρα οχήματα και πεζοπόρο τμήμα, επιχειρούν αυτή την ώρα για την κατάσβεσή της. Πυκνοί καπνοί καλύπτουν την περιοχή και ο διοικητής της Πυροσβεστικής ζήτησε προληπτικά τη συνδρομή και του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, οι αρχές προχώρησαν και στην εκκένωση της φοιτητικής εστίας.

Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης: Εκτιμώ ότι δεν κινδυνεύουμε

Πλήρης ήταν η κινητοποίηση για την κατάσβεση της φωτιάς στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου η οποία αυτή την ώρα είναι σε καλό δρόμο και δεν θα αργήσει να τεθεί υπό έλεγχο τόνισε μιλώντας στο newsit.gr, ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης, αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

«Εκτιμώ ότι προς το παρόν είμαστε χωρίς μεγάλους κινδύνους. Κανείς όμως δεν ξέρει τι μπορεί να εξελιχθεί. Δεν κρίνει η Πυροσβεστική ότι πρέπει να κάνουμε τίποτα περισσότερο από αυτό που γίνεται. Είμαστε εδώ όλοι» ανέφερε στο newsit.gr.