Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ματωμένος γάμος στην Τουρκία: Σκότωσε στο γλέντι τον γαμπρό και αδερφό του ΒΙΝΤΕΟ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένας γάμος στην τουρκική πόλη Μπορ, καθώς την ώρα που οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι διασκέδαζαν στο γαμήλιο γλέντι,...


Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένας γάμος στην τουρκική πόλη Μπορ, καθώς την ώρα που οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι διασκέδαζαν στο γαμήλιο γλέντι, ο γαμπρός έπεσε νεκρός από σφαίρα.




Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στις 31 Αυγούστου, όταν ένας από τους καλεσμένους πήρε στα χέρια του ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Όμως μία από τις σφαίρες που έριξε χτύπησε τον γαμπρό εν ονόματι Hasan Koyun, ενώ εκείνος χόρευε για να γιορτάσειτον γάμο του, όπως αναφέρει το news247.gr.




Άμεσα ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Στο πλαίσιο των ερευνών που έγιναν για το συμβάν από την τουρκική αστυνομία, συνελήφθησαν εννέα ύποπτοι. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο δράστης, από το όπλο του οποίου προήλθε η φονική σφαίρα, είναι ο αδελφός του γαμπρού, Ramazan Koyun.
Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή, όπως αναφέρει σχετικά η Cumhuriyet.

Η στιγμή που η μοιραία σφαίρα χτυπά τον Hasan Koyun καταγράφηκε σε βίντεο από καλεσμένο στο γαμήλιο γλέντι. Όπως φαίνεται στο μαγνητοσκοπημένο υλικό, ο Ramazan τραβά τη σκανδάλη προτού υψώσει το όπλο στον αέρα.