Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σέρρες: «Βυθίστηκε» στο πένθος η Πυροσβεστική για τον αδικοχαμένο πυρονόμο - Στον Λευκώνα το τελευταίο «αντίο»

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Πυροσβεστική, μετά τον άδικο χαμό του Σάββα Σάββαρη στις Σέρρες τι βράδυ της Παρασκευής (28.09.2018) την ώρα ...


Στο πένθος έχει βυθιστεί η Πυροσβεστική, μετά τον άδικο χαμό του Σάββα Σάββαρη στις Σέρρες τι βράδυ της Παρασκευής (28.09.2018) την ώρα του καθήκοντος.

Με ένα «tweet», η Πυροσβεστική υπηρεσία δηλώνει την θλίψη της, και γνωστοποιεί ότι η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:00, στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Λευκώνα Σερρών.




Συλλυπητήριο μήνυμα και από τον αρχηγό της Πυροσβεστικής

Μήνυμα εξέδωσε και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής ο οποίος τονίζει πως «εκπροσωπώντας σύσσωμη την πυροσβεστική οικογένεια, με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ τον σπουδαίο και εκλεκτό συνάδελφο Πυρονόμο Σάββαρη Σάββα. Θα τον θυμόμαστε και θα τιμούμε τη μνήμη του για όσα με συνέπεια και αυτοθυσία προσέφερε στην υπηρεσία κατά τη διάρκεια της θητείας του. Στην οικογένεια του και στους οικείους του θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Πώς έχασε την ζωή του ο πυροσβέστης


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλα συνέβησαν στο Λιμνοχώρι Σερρών. Εκεί όπου ξέσπασε μια φωτιά σε ξερά χόρτα, για την οποία κλήθηκε η Πυροσβεστική.

Οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα έφτασαν στο σημείο και επιχείρησαν για την κατάσβεση. Ένας εξ αυτών ήταν και ο άτυχος πυροσβέστης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας πάτησε ένα καλώδιο υψηλής τάσης, το οποίο είχε πιθανότατα κοπεί από τους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρήκε ακαριαίο θάνατο, από τα χιλιάδες βολτ που «χτύπησαν» το κορμί του.