Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πήραν προθεσμία ο 34χρονος και η 24χρονη για την υπόθεση ομηρίας με την 40χρονη Γαλλίδα / Τι λένε τα νεότερα και ο δικηγόρος τους!

lamianow Στα δικαστήρια Λαμίας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 34χρονος που φέρεται να κρατούσε αιχμάλωτη μια 40χρονη Γαλλίδα -μητέρα ...


lamianow Στα δικαστήρια Λαμίας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 34χρονος που φέρεται να κρατούσε αιχμάλωτη μια 40χρονη Γαλλίδα -μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού- στο εσωτερικό της οικείας του στο κέντρο της Λαμίας. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε η γυναίκα ο νεαρός Λαμιώτης αφού την έδεσε και την φίμωσε την κρατούσε απομονωμένη σε δωμάτιο που έβλεπε στον ακάλυπτο. Την Πεμπτη -όπως είπε στις αρχές – κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε τους δικούς της που ενημέρωσαν την γαλλική αστυνομία και εν συνεχεία την Ιντερπόλ. Η τελευταία ενημέρωσε για το ζήτημα την Ελληνική αστυνομία η οποία εντόπισε το στίγμα του κινητού της 40χρονης.




Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ οι δύο τους είχαν γνωριστεί μέσω διαδικτύου, η 40χρονη είχε ξανάρθει στην Λαμία και αφού μεσολάβησε μία περίοδος χωρισμού οι δυο τους τα βρήκαν ξανά και έτσι η Γαλλίδα αποφάσισε να έρθει και πάλι στην πόλη, ακόμη και για να μείνει μόνιμα αν έβρισκε δουλειά.

Τα πράγματα όμως προφανώς δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα περίμενε αφού η 40χρονη φέρεται να έχει δηλώσει στις αρχές πως από την πρώτη στιγμή και όταν πήγαν στο σπίτι του, από το γκαράζ κιόλας του σπιτιού του την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια και την φίμωσε με ταινία. Στην συνέχεια την ανέβασε στο σπίτι και της έκλεισε τα μάτια με ένα μαντήλι.






Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ακολούθησαν εφιαλτικές στιγμές στο διαμέρισμα του 34χρονου ο οποίος την κρατούσε συνεχώς κλειδωμένη και τις περισσότερες ώρες δεμένη.

Να σημειώσουμε πως μαζί με τον 34χρονο στα δικαστήρια Λαμίας μεταφέρθηκε και η 24χρονη φίλη του που φέρεται να γνώριζε τι συνέβαινε με την 40χρονη. Το ζευγάρι ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Σε βάρος του άντρα ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή και σε βάρος της 24χρονης για υπόθαλψη εγκληματία.

“Δεν έχω λάβει ακόμη γνώση της δικογραφίας και δεν μπορώ να σας πω κάτι επί της ουσίας, πιστεύω όμως από αυτά τα οποία μου έχουν μεταφέρει ο εντολέας και η εντολέας μου, σιγά -σιγά θα αποκαλυφθούν κάποια πράγματα τα οποία θα αποδείξουν ότι δεν διαπράχθηκαν τα αδικήματα αυτά”, δήλωσε ο νομικός τους εκρόσωπος Δημήτρης Κρούπης.


Ο δικηγόρος Δημήτρης Κρούπης