Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

To Τελεσίγραφρο των Αμερικανων λήγει τον Δεκαπενταύγουστο... Ο Ενρτογάν μπέρδεψε τον κόσμο με το «απόγευμα 18:00», αναφερόμενος σο προηγούμενο λήξαν τελεσίγραφο που επέφερε διπλασιασμό των Δασμών.

Όως έχουμε γράψει από προχθές, το δεύτερο Αμερικανικό τελεσίθγραφο λήγει ανήμερα τον Δεκπενταύγουστο και μάλιστα το είχαμε χαρακτηρίσει &qu...


Όως έχουμε γράψει από προχθές, το δεύτερο Αμερικανικό τελεσίθγραφο λήγει ανήμερα τον Δεκπενταύγουστο και μάλιστα το είχαμε χαρακτηρίσει "Χριστιανικό", όχι μόνο λόγω του Πάστορα, αλλά και της ημερομηνίας της λήξης του.




Εχθές ο Ερντογάν από την Ριζούντα του Πόντου μπέρδεψε τον κόσμο αναφερόμενος σε τελεσίγραφο που λήγει το απόγευμα στις 18:00. Όμως η πραγματικότητα είναι πως αναφερόταν στο προηγούμενο τελεσίγραφο που έφερε με την λήξη του και τον διοπλασιασμό των Δασμών από την τουρκία. Κάτι που βύθισες την τουρκική λίρα.

Τηρουμένων των αναλογιών και με δεδομένο ότι οι τούρκοι δεν θα κάνουν πίσω (άλλωστε ο πάστορας είναι απλά η αφορμή) δυσκολευόμαστε να εκτιμήσουμε πόσο μεγάλο θα είναι το χτύπημα στη τουρκία μετά την λήξη και του δέυτερου τελεσιγράφου,

Διαβάστε τι γράφαμε προχθές από το STOXOS.GR με τίτλο: Οι Αμερικάνοι έστειλαν «Χριστιανικό» ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ στους τούρκους που λήγει ανέμερα τον ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ...!!! Διαφορετικά....

Αναφέρεται πως η Ουάσιγκτον έδωσε διορία στην Άγκυρα, να αφήσει ελεύθερο ως την Τετάρτη τον πάστορα Άντριου Μπράνσον, ο οποίος είναι σε κατ΄οίκον περιορισμό στο σπίτι του στην Σμύρνη.

Προχτές επιτροπή 9 ατόμων από την Άγκυρα, μετέβησαν στην Ουάσιγκτον για να συζητήσουν για την επίλυση των θεμάτων μεταξύ Τουρκίας και Άγκυρας.

Ο Σονέρ Τσαγαπτάι-ειδικός Τουρκίας του Ιδρύματος Ερευνών Εγγύς Ανατολής, σε κείμενο του στην εφημερίδα Financial Times (FT), αναφέρει πως ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Σάλλιβαν στην συνάντηση που είχε με τους Τούρκους αξιωματούχους τους έδωσε διορία ως την Τεταρτη για να απελευθερωθεί ο πάστορας Μπράνσον.

O Tσαγαπτάι δεν έδωσε κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με το τι είδους κυρώσεις θα εφαρμόσουν οι ΗΠΑ αν δεν αφεθεί ελεύθερος ως την Τετάρτη ο πάστορας.