Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Όχι απλά ΡΗΞΗ, αλλά ΠΟΛΕΜΟΣ με το ΝΑΤΟ...!! Η Ρωσία δίνει τους S-400 στην τουρκία που θα πληρώσει με τουρκικές λίρες...

Χείρα βοηθείας τείνει η Ρωσία στην Τουρκία καθώς η τουρκική οικονομία δοκιμάζεται από τις συνεχείς υποβαθμίσεις από τους διεθνείς Οίκους...


Χείρα βοηθείας τείνει η Ρωσία στην Τουρκία καθώς η τουρκική οικονομία δοκιμάζεται από τις συνεχείς υποβαθμίσεις από τους διεθνείς Οίκους αξιολόγησης.





Όπως ανέφερε η ρωσική εταιρεία αμυντικών εξαγωγών Rosoboronexport η Ρωσία ενδέχεται να αντικαταστήσει το δολάριο με τα εθνικά νομίσματα των χωρών που συνάπτει συμβόλαια εξαγωγής αμυντικού υλικού!




Πιο συγκεκριμένα και όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, η Rosoboronexport ανακοίνωσε ότι "ενδέχεται στις συναλλαγές της με τους ξένους εταίρους της, να υποκαταστήσει το δολάριο με τα εθνικά νομίσματα."

Βέβαια ο ρωσικός αμυντικός εξαγωγικός όμιλος δεν διευκρίνισε εάν κάτι τέτοιο θα ισχύσει και με την Τουρκία, δίνοντας έτσι ανάσα στην τουρκική Οικονομία η οποία δανείζεται όλο και πιο ακριβά, αλλά η ανακοίνωση αυτή ήρθε μαζί με τις δηλώσεις Ρώσου αξιωματούχου της Rosoboronexport ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα των παραδόσεων των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 στην Τουρκία.

Όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Interfax «Η Ρωσία θα αρχίσει να στέλνει στην Τουρκία εντός του 2019 τα προηγμένα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-400».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για το γεγονός ότι ένα μέλος του ΝΑΤΟ όπως είναι η Τουρκία σχεδιάζει να αποκτήσει τα ρωσικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-400, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια ορισμένων αμερικανικών οπλικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται από την Τουρκία, περιλαμβανομένων και των μαχητικών F-35. pronews.gr