Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο γιος μου, μου είπε να μην παρακαλέσω ΚΑΝΕΝΑΝ!» Τι πρότειναν... «κάποιοι» στην περήφανη μάνα του Άγγελου Μητρετώδη κι εκείνη ΑΡΝΗΘΗΚΕ σεβόμενη την επιθυμία του γιου της;

Τεράστια αποθέματα υπομονής είχε ο Άγγελος Μητρετώδης ο οποίος παρέμεινε έγκλειστος στις φυλακές της Αδριανούπολης 5,5 μήνες. Σύμφωνα ...


Τεράστια αποθέματα υπομονής είχε ο Άγγελος Μητρετώδης ο οποίος παρέμεινε έγκλειστος στις φυλακές της Αδριανούπολης 5,5 μήνες.




Σύμφωνα με το thrakinea.gr, ο Μητρετώδης, απαίτησε από τη μητέρα του να μην παρακαλέσει κανέναν και με κανέναν τρόπο για την αποφυλάκισή του.
Η μητέρα του Άγγελου Μητρετώδη σεβάστηκε την επιθυμία του γιου της και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ένας πολιτικός της κεντρικής πολιτικής σκηνής συναντήθηκε με τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών στην Ορεστιάδα και πρότεινε στις μητέρες τους να στείλουν επιστολή στη σύζυγο του Ερντογάν, Εμινέ, απευθυνόμενες σε αυτήν ως μάνα προς μάνα.

«Ο γιος μου μού είπε να μην παρακαλέσω κανέναν», απάντησε η μητέρα του Άγγελου Μητρετώδη, τιμώντας την επιθυμία του γιου της.