Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ... Ο Άνδρας που πέταξαν από τα βράχια οι λαθρομετανάστες ληστές στου Φιλοπάππου...!!!

Όπως περιγράψαμε το πρωϊ μεταφέροντας από το nantiareport μιά συμμορία λαθρομεταναστών στο Φιλοπάππου γκρέμισε από τα βράχια έναν άνδρ...



Όπως περιγράψαμε το πρωϊ μεταφέροντας από το nantiareport μιά συμμορία λαθρομεταναστών στο Φιλοπάππου γκρέμισε από τα βράχια έναν άνδρα όταν αντιστάθηκε στην ληστεία... Ο άντρας είναι νεκρός η γυναίκα που τον συνόδευε σε ΣΟΚ...  Υπενθυμίζουμε πως έγινε το σκηνικό...


Η γυναίκα ένα απο τα θύματα της επιθεσης, δίνει κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ ο σύντροφός της, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο...




Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα από την Πορτογαλία που βρίσκεται σε ψυχολογική φόρτιση στους Αστυνομικούς, -από πηγές του Nantiareport.gr- με τον Έλληνα σύντροφο της ειχαν καθίσει στου Φιλοπάππου όταν δέχθηκαν επίθεση από οργανωμένη ομάδα «μελαμψων ανδρων»- για να τους ληστέψουν (16/00-00.00)

Αρχικά απομόνωσαν την ίδια και της απέσπασαν προσωπικά της είδη, με το σύνοδο της να επιχειρεί να την προστατεύσει. Όπως φέρεται να καταθέτει στους Αστυνομικούς, ακολούθησε συμπλοκή με τον σύντροφό της να επιτίθεται στους δράστες και πάνω στον καβγά να βρίσκεται στο κενό από τα βράχια του Φιλοπάππου και τους δράστες να διαφεύγουν.

Στις φωνές της ανταποκρίθηκαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης που ενημερώθηκαν και μετέβησαν στο σημείο. Βαρύτατα τραυματισμένος ο άνδρας από την πτώση του παρελήφθη από σταθμό ΕΚΑΒ.

Για τη ΔΑΑ η εικόνα που μεταφέρεται είναι συγκεχυμένη καθώς δεν είναι σε θέση να διευκρινίσουν αν πρόκειται για τραγικό δυστύχημα ή για εμπρόθετη τακτική των δραστών να ρίξουν τον συνοδό της γυναίκας από τα βράχια.

Η Πορτογαλικής υπηκοότητας γυναίκα έχει μεταφερθεί στο ΑΤ Συντάγματος και δίνει κατάθεση (16/08-00.30).

Οι επιθέσεις τους τελευταίους μήνες στην Ακρόπολη και την περιοχή του Φιλοπάππου, απο οργανωμένη συμμορία Αλβανών ή Πακιστανών, που επιτίθεται με μαχαίρια σε όσους βρίσκονται σε απόμερα σημεία, με σκοπό τη ληστεία έχουν προβληματίσει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ .

Αξιωματικοί της Ασφαλεας χαρακτηρίζουν την εγκληματική ομάδα ιδιαίτερα βίαιη και επικίνδυνη, που ενεργεί επιθέσεις με μανία και ακραία βία, για ελάχιστα χρήματα. Παρά τις ομάδες της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση των διαδοχικών πειρατικών βίας σε βάρος ζευγαριών τις νυχτερινές ώρες, δεν έχουν προβεί σε συλλήψεις και εξάρθρωση της δράσης τους.