Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Συμβόλαιο» κυβέρντησης - τρομοκρατών σε εξέλιξη...!!! Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο ... Έχουν μεταφέρει τον Αρχιτρομοκρατη ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ στις ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ του Βολου...!!!

Και... ξαφνικά εν μέσω πυρκαγιών έρχεται η είδηση ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή και μάλιστα όχι σε αγροτική....




Και... ξαφνικά εν μέσω πυρκαγιών έρχεται η είδηση ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή και μάλιστα όχι σε αγροτική. Από την ειδική πτέρυγα του Κορυδαλλού ο... μελισσοκόμος - πιστολέρο της 17 Νοέμβρη πήγε σε αγροτική φυλακή στον Βόλο!




Την ώρα που η λίστα με τους νεκρούς μεγαλώνει, την ώρα που μια σειρά υπηρεσιών φάνηκαν απροετοίμαστες φαίνεται ότι… δουλεύει το τμήμα εκείνο της Δικαιοσύνης που ανέλαβε την μεταφορά του αρχιτρομοκράτη σε αγροτικές φυλακές. Προκαλεί μάλιστα εντύπωση ότι ο “φαρμακοχέρης” της 17 Νοέμβρη που έχει στην πλάτη του 11 ισόβια για 11 δολοφονίες, εκρήξεις και ληστείες πλέον φαίνεται δεν υπάρχει λόγος να κρατείται σε ειδική φυλακή και μεταφέρεται σε αγροτική φυλακή.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕς ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ....

Για να γίνει η μεταγωγή σε αγροτική φυλακή, φαίνεται ότι προυπήρξε σχετικό αίτημα του αρχιτρομοκράτη… Προφανώς ο Κουφοντίνας το έκανε και ίσως το δικαιολόγησε και ως… μελισσοκόμος.

Για μια εν κρυπτώ μεταγωγή του αρχιτρομοκράτη της 17 Νοέμβρη κάνει λόγω ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που με tweet λέει ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει μεταφερθεί στις αγροτικές φυλακές στο Βόλο.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.