Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γράφουμε χιλιόμετρα... γράφουμε Ιστορία! ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...!! Την Κυριακή η ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ από την Θεσσαλονίκη στη Βεργίνα...!

1η Πανελλήνια Πορεία Μηχανών, Αυτοκινήτων, Φορτηγών, Aγροτικών & λοιπών Επαγγελματικών Οχημάτων. Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Μακ...


1η Πανελλήνια Πορεία Μηχανών, Αυτοκινήτων, Φορτηγών, Aγροτικών & λοιπών Επαγγελματικών Οχημάτων.




Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Μακεδονίας! Από τη Θεσσαλονίκη στη Βεργίνα… Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου




Η 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ μηχανοκίνητη πορεία για τη Μακεδονία είναι γεγονός. Με εκκίνηση τη Θεσσαλονίκη και κατεύθυνση την ιστορική Βεργίνα, διοργανώνεται πορεία κάθε είδους οχήματος, από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες μέχρι φορτηγά και επαγγελματικά οχήματα.

Για ακόμη μια φορά, ενωνόμαστε ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ σαν μια γροθιά, για την υπεράσπιση των διαχρονικών Αξιών του Γένους μας!

Καλούμε όλους και όλες να στηρίξουν αυτή την ενέργεια, που οργανώνεται και στηρίζεται από πολιτιστικούς, αθλητικούς, αυτοκινητιστικούς, μοτοσυκλετιστικούς και εκκλησιαστικούς συλλόγους, από οργανώσεις αγροτών και επαγγελματιών οδηγών, από φορείς πόλεων και από απλό κόσμο.

Στις δύσκολες ώρες των περίεργων αυτών καιρών, που η Πατρίδα μάς χρειάζεται, γινόμαστε μια φωνή, μια γροθιά, μια οικογένεια και στεκόμαστε φρουροί στις νέες δικές μας Θερμοπύλες. "Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης"!

Θα είμαστε κι εμείς εκεί για τη Μακεδονία!
Γιατί, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Γράφουμε χιλιόμετρα... γράφουμε Ιστορία!