Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ρε τι έχει να γίνει....!!! ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΣ...!!! «Περιμένετε να δείτε τι θα συμβεί...» Ο ΤΡΑΜΠ ενημερώνει τον Πλανήτη για αυτά που θα πάθει η τουρκία...!!! ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε, σήμερα, ότι η χώρα του δεν θα αποδεχτεί την κράτηση του χριστιανού πάστορα Άντριου Μπρά...



Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε, σήμερα, ότι η χώρα του δεν θα αποδεχτεί την κράτηση του χριστιανού πάστορα Άντριου Μπράνσον από τις τουρκικές αρχές "χωρίς να κάνει τίποτα", μία ημέρα αφότου ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών απείλησε την Άγκυρα με νέες κυρώσεις.




"Θα έπρεπε να μας τον έχουν δώσει πίσω εδώ και πολύ καιρό και η Τουρκία, κατά την άποψή μου, ενήργησε πολύ, πολύ άσχημα" είπε ο Τραμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

"Επομένως, δεν έχουμε δει ακόμη το τέλος αυτής της ιστορίας. Δεν πρόκειται να το δεχτούμε χωρίς να κάνουμε τίποτα. Δεν μπορούν να παίρνουν τους ανθρώπους μας, Οπότε θα δείτε τι έχει να συμβεί....", πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Τουρκικό δικαστήριο απέρριψε, πάντως, και τη νέα προσφυγή για την άρση του κατ’ οίκον περιορισμού του Αμερικανού πάστορα, Άντριου Μπράνσον.

Ο Μπράνσον, πάστορας της Ευαγγελικής Εκκλησίας που διαμένει στη Σμύρνη, δικάζεται στην Τουρκία με κατηγορίες για τρομοκρατία.