Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δραματική έκκληση από τον αδερφό του αδικοχαμένου Γιώργου Ξυδάκη

cretapost Έξι 24ωρα έχουν περάσει από την ημέρα που ο 36χρονος εκπαιδευτής οδήγησης Γιώργος Ξυδάκης αφήνει την τελευταία του πνοή μετά από ...


cretapost Έξι 24ωρα έχουν περάσει από την ημέρα που ο 36χρονος εκπαιδευτής οδήγησης Γιώργος Ξυδάκης αφήνει την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην έξοδο του αεροδρομίου Ηρακλείου προς Άγιο Νικόλαο.
Έξι 24ωρα και ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια του δυστυχήματος με την οικογένεια του άτυχου Γιώργου να ψάχνει παντού να βρει κάποια πληροφορία.






Μάλιστα, σήμερα ο αδερφός του 36χρονου, απηύθυνε έκκληση μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook, σε όποιον γνωρίζει το ο,τιδήποτε για το τροχαίο να επικοινωνήσει μαζί του.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:




Όποιος γνωρίζει κάτι για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στις 15/8 ώρα 11-1 που έγινε στην έξοδο του αεροδρομίου προς Άγιο Νικόλαο για τον αδερφό μου Γιώργο Ξυδάκη που οδηγούσε μια μηχανή KTM χρώμα πορτοκαλί σας παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6989901670 ή στο προφίλ μου, ευχαριστώ».

Το θανατηφόρο τροχαίο

Όλα συνέβησαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου όταν ο 36χρονος Γιώργος Ξυδάκης την ώρα που οδηγούσε την μοτοσικλέτα του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του δικύκλου με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να πέσει στο οδόστρωμα, στην Εθνική Οδό προς τον Άγιο Νικόλαο στο ύψος του αεροδρομίου “Ν. Καζαντζάκης”.

Κατά την πτώση του ο 36χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες αφού τον διασωλήνωσαν τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο και στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου λίγες ώρες μετά κατέληξε, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.