Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαμός και αγριότητες στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου: Πολίτες πιάστηκαν στα χέρια και καταγγέλλουν ότι ο Μπέος έφερε μπράβους ΒΙΝΤΕΟ

thecaller Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, όπου συζητήθηκε το θέμα της εκκαθάρισης τη...


thecaller Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, όπου συζητήθηκε το θέμα της εκκαθάρισης της δημοτικής επιχείρησης ΔΕΥΑΜΒ.






Πολίτες που ανήκουν σε διάφορες συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα μερικοί από αυτούς φώναζαν συνθήματα για την μη εκκαθάριση της δημοτικής επιχείρησης. Όταν επιχείρησαν να πάρουν τον λόγο και ο πρόεδρος του οργάνου αρνήθηκε ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να διακοπεί.




Πολίτες πιάστηκαν στα χέρια με τα μέλη της «Κίνησης Πολιτών για το νερό» να καταγγέλουν ότι στην αίθουσα υπήρχαν μπράβοι και τσιγγάνοι με «πεταλούδες» στα χέρια.
Στο τέλος της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, τόνισε ότι «θα το πιούμε αυτό το ποτήρι μέχρι τέλους μαζί» και τόνισε οτι τα στοιχεία των όσων ενεπλάκησαν είναι στη διάθεση των αρχών και θα πρέπει ο εισαγγελέας να επέμβει αυτεπάγγελτα.

Σημειώνεται ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας βρίσκονταν πέριξ του κτηρίου, όπου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μουλάς ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση διακόπτεται για αύριο Τρίτη στις 9 το πρωί.