Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η Πατρίδας σας ευγνωμονεί και σας ευχαριστεί» Ο Στρατηγός Ζιαζιάς «παρασημοφόρησε» τους Έλληνες αθλητές που ανέβασαν τη Γαλανόλευκη στα ουράνια!

onalert Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, "παρασημοφόρησε" τους Έλληνες Αθλητές για τις μεγάλες διακρίσεις που χάρισαν στην πατρί...


onalert Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, "παρασημοφόρησε" τους Έλληνες Αθλητές για τις μεγάλες διακρίσεις που χάρισαν στην πατρίδα μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ, χρησιμοποιώντας άκρως θερμά λόγια απένειμε τα εύσημα για τις επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:




Στην εποχη αυτη της Εθνικης απαισιοδοξίας και συλλογικής κατάθλιψης , ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ με τις επιτυχιες τους και το " ευ αγωνιζεσθαι" ανοίγουν μια χαραμάδα να εισέλθει λιγο φως στη γκρίζα Ελληνικη πραγματικότητα .
Αυτοί οι Αθλητές , αυτα τα νεα παιδια οφειλουμε να τα κάνουμε τα ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ της νεολαίας μας. ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ .
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ . Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ......"