Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ερντογάν απείλησε τον Τραμπ ότι θα του κάνει «μάγια»: «Όποιον καταριόμαστε οι Τούρκοι δεν έχει καλά ξεμπερδέματα»

Πρωτοφανή «μαργαριτάρια» έχει ξεστομίσει μιλώντας στη Ριζούντα του Πόντου το Σάββατο το μεσημέρι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τα διεθνή πρακ...


Πρωτοφανή «μαργαριτάρια» έχει ξεστομίσει μιλώντας στη Ριζούντα του Πόντου το Σάββατο το μεσημέρι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τα διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν μόνο τα «πολιτικώς ορθά» από ό,τι λέει, όμως Τούρκοι αντικαθεστωτικοί δημοσιογράφοι τον «δίνουν« κανονικά.




Όπως γράφει στο Twitter ο αυτοεξόριστος στη Σουηδία Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, ο Ερντογάν απείλησε ευθέως τον Ντόναλντ Τραμπ και τους συνεργάτες του, λέγοντας ότι όποιος παίρνει θέση ενάντια στην Τουρκία θα πληρώσει τίμημα τόσο στην περιοχή όσο και στην εσωτερική του πολιτική, ισχυριζόμενος ότι όποιον καταράστηκαν οι Τούρκοι -ναι, είπε «καταράστηκαν»- καταλήγει τελικά να μπλεχτεί σε πρόβλημα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Δηλαδή, με απλά λόγια, ο Ερντογάν απείλησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι θα τον «καταραστεί», εάν δεν τον έχει ήδη «καταραστεί», δηλαδή θα του κάνει… βουντού και θα… «δει τι θα πάθει».

Είπε ακόμα ο Τούρκος πρόεδρος:

«Ω λαέ μου, είσαι έτοιμος να τους δείξουμε [στους Αμερικανούς] ότι η δύναμή μας δεν προέρχεται από το χρήμα [πλούτο] αλλά από την πίστη μας [στον Θεό]». Αυτή του η δήλωση έγινε δεκτή με ιαχές «ο Αλλάχ είναι ο μεγαλύτερος».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ακόμα ότι «δολάρια, ευρώ και χρυσάφι είναι σφαίρες, βλήματα όλμων και ρουκέτες ενός οικονομικού πολέμου που εξαπολύθηκε ενάντια στην Τουρκία».

Δεν παρέλειψε, απευθυνόμενος στους οπαδούς του, να πει ότι «οι Αμερικανοί μπορεί να έχουν δολάρια, αλλά ο Αλλάχ είναι στο πλευρό της κυβέρνησής μας», προσθέτοντας ότι οι απειλές κατά της Τουρκίας δεν έχουν αποτέλεσμα.