Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΣΟΚ... κι ο Πολάκης τσαμπουκαλεύεται στο facebook...!!! Μητέρα ξεψύχησε αβοήθητη γιατί το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου Θεσπρωτίας ήταν κλειστό!

thecaller Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας μια 48χρονη μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών κατέληξε μέσα στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται 50 μέτ...


thecaller Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας μια 48χρονη μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών κατέληξε μέσα στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται 50 μέτρα από το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου Θεσπρωτίας, χωρίς να λάβει καμία βοήθεια, καθώς το Κέντρο Υγείας ήταν κλειστό από τις 3 το μεσημέρι λόγω ελλείψεων Ιατρών!






Αυτό καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).




Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας είναι πεπεισμένοι ότι πιθανότατα θα έσωζαν τη γυναίκα εάν το Κέντρο Υγείας ήταν ανοικτό. Στο Κέντρο Υγείας ήταν γνωστό το ιστορικό της. Κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, καθώς το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου δεν διαθέτει αςθενοφόρο. Σε περισσότερο από μία ώρα διεκομίσθη στο ΤΕΠ του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας, χρόνος που όμως απεδείχθη μοιραίος" τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕΔΗΝ.



"Δυστυχώς η γυναίκα χάθηκε επειδή αντιμετώπισε πρόβλημα σε μονή ημέρα του μήνα" αναφέρει αιχμηρά η ΠΟΕΔΗΝ.

Σημειώνεται, ότι το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου βρίσκεται 60 χιλιόμετρα από το νοσοκομείο Πρέβεζας, 28 χιλιόμετρα από Κ.Υ. Ηγουμενίτσας (ΤΕΠ), 24 χιλιόμετρα από το Κ.Υ. Πάργας και οι ιατροί που υπηρετούν είναι η Διευθύντρια Οδοντίατρος και τρεις Γενικοί Ιατροί.

Τον χειμώνα, το Κέντρο Υγείας, εξυπηρετεί 5000 κατοίκους, ενώ το καλοκαίρι ο πληθυσμός. Λόγω έλλειψης ιατρών εφημερεύει μόνο τις ζυγές μέρες του μήνα και τις υπόλοιπες έως τις 3 η ώρα το μεσημέρι. Τις μονές ημέρες το μήνα εφημερεύει το Κέντρο Υγείας Πάργας.