Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΔΟΧΗ ΗΡΩΩΝ στο αερεοδρόμιο... Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι… παγκόσμιοι Έφηβοι του πόλο! ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (20.08.2018) η εθνική Εφήβων του πόλο, που αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Σο...



Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (20.08.2018) η εθνική Εφήβων του πόλο, που αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας - Συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλός κόσμος υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Κραβαρίτη και τους διεθνείς





Η ελληνική υδατοσφαίριση έφτασε σε ένα νέο θρίαμβο και εδραιώνεται όλο και περισσότερο στη συνείδηση του κόσμου ως μια μεγάλη δύναμη του αθλήματος

Η Εθνική Εφήβων έδωσε… συνέχεια στο μεγάλο καλοκαίρι του ελληνικού αθλητισμού, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο που φιλοξενήθηκε στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας.




Έτσι, οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίδη ακολούθησαν… πιστά το δρόμο προς τη δόξα που χάραξε το περασμένο καλοκαίρι στο Βελιγράδι η εθνική Νέων Ανδρών, η οποία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην αντίστοιχη διοργάνωση.

«Γαλανόλευκο» έπος! Στην κορυφή του κόσμου η εθνική πόλο Εφήβων

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας (20.08.2018) στην Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές της το χρυσό μετάλλιο (νίκησε με 9-8 την Ισπανία στον τελικό της περασμένης Κυριακής).

Οι “χρυσοί” έφηβοι έφτασαν στο “Ελ. Βενιζέλος” στις 13:35 τη Δευτέρα (20/8) με την πτήση 801 της Austrian Airlines, μέσω Βιέννης. Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, υποδέχθηκε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές και τους συνεχάρη δια ζώσης για την τεράστια επιτυχία τους, εκ μέρους της αθλητικής ηγεσίας. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, βρίσκεται για διακοπές εκτός Αθηνών με την οικογένειά του και δεν μπόρεσε να παραστεί.

Συγγενείς και φίλοι των “τρομερών” αθλητών του Δημήτρη Κραβαρίτη υποδέχθηκαν με κόρνες και ανθοδέσμες τους “χρυσούς” εφήβους, μετατρέποντας την αίθουσα υποδοχής σε… εξέδρα γηπέδου. Χαμόγελα, συγκίνηση αλλά και ξεσπάσματα χαράς για τους διεθνείς που φωτογραφήθηκαν με τα χρυσά τους μετάλλια.

“Η δικαίωση είναι των αθλητών, γιατί αυτοί είναι κάθε μέρα στην πισίνα και μάχονται με αντίξοες συνθήκες και κάνουνε προπόνηση πολλές ώρες. Χάνουν την καθημερινότητα τους, χάνουν άλλα πράγματα για να κερδίσουν αυτά που κερδίσανε τώρα”, ανέφερε αρχικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Στη συνέχεια ο κ. Κραβαρίτης σχολίασε τις συνεχόμενες επιτυχίες των μικρών εθνικών ομάδων του πόλο: “Είναι μια τεράστια επιτυχία για το ελληνικό πόλο! Θα δούμε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πάλι μια ισχυρή εθνική ομάδα ανδρών”.