Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τον πήραν μυρωδιά...!!! ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΠΕΝΘΙΜΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ, την ώρα που ο Τσίπρας μαγνητοσκοπούσε το διάγγελμα κάπου στα χωράφια...!!!

Και μακρυά βέβαια από τον κόσμο γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά τι γίνεται με τόση αγάπη μπορεί να τον κατσιάζανε... Μεταφέρουμε: pe...



Και μακρυά βέβαια από τον κόσμο γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά τι γίνεται με τόση αγάπη μπορεί να τον κατσιάζανε... Μεταφέρουμε:






pentapostagma.gr_Για άλλη μία φορά κρύφτηκε ο Πρωθυπουργός καθώς φοβήθηκε την οργή του ελληνικού λαού. Από ένα σημείο στη θέση Κάστρο-Πανόραμα ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό με αφορμή την έξοδο από τα Μνημόνια.




Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το kefaloniapress.gr, «ένα αλώνι στη θέση Κάστρο – Πανόραμα με την υπέροχη θέα όλου του λιμανιού του Βαθέως ήταν η θέση που στάθηκε ο πρωθυπουργός, χωρίς πόντιουμ, και ανακοίνωσε το διάγγελμα εξόδου απο τα μνημόνια».

Το διάγγελμα μαγνητοσκοπήθηκε και μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, προφανώς για να αποφευχθεί η παρουσία πολιτών.

Το διάγγελμα μαγνητοσκοπήθηκε σε συνθήκες μυστικότητας και μακριά από τις κάμερες και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Η πρόσβαση στο σημείο που έγινε το τηλεοπτικό διάγγελμα απαγορεύτηκε σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η Περιστέρα Μπαζιάνα, οι συνοδοί του πρωθυπουργού και η ασφάλεια που ελέγχει τον χώρο.

Μάλιστα λίγο πριν φτάσει στην Ιθάκη ο Πρωθυπουργός οι καμπάνες σε πολλές εκκλησίες χτυπούσαν πένθιμα στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι ανεπιθύμητος.

Συγκεκριμένα γύρω στις 11.00 το πρωί και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας μαγνητοσκοπούσε το διάγγελμά του στον ελληνικό λαό σε Γαρδελάκι και Άγιο Νικόλαο Ιθάκης οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα όπως αναφέρει το ekefalonia.gr.