Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΡΩΣΤΗ! Σάλος στο διαδίκτυο με Σέρβα– Έβγαζε selfie όλο νάζι με φόντο τον νεκρό της πατέρα!

Κάποιες φορές οι αντιδράσεις των ανθρώπων και ειδικά στο πως χειρίζονται την απώλεια οικείων προσώπων τους, καταδεικνύουν και το επίπεδο αυ...


Κάποιες φορές οι αντιδράσεις των ανθρώπων και ειδικά στο πως χειρίζονται την απώλεια οικείων προσώπων τους, καταδεικνύουν και το επίπεδο αυτογνωσίας και παιδείας που τους χαρακτηρίζει, που εν τέλει διαφοροποιεί το ανθρώπινο είδος, θεωρητικά τουλάχιστον, από τα υπόλοιπα είδη του ζωικού βασιλείου.






Σε κάθε περίπτωση όμως, υπάρχουν περιστατικά για τα οποία τα λόγια απλά θεωρούνται περιττά, ή απλά μένουμε άλαλοι μπροστά στην έλλειψη συναίσθησης της πραγματικότητας, και στην πλήρη αποκτήνωση της οντότητας ενός ανθρώπου, που ενώ γνωρίζει καλά πως να χειριστεί ένα smart phone και την εικονική πραγματικότητα των social media, δεν μπορεί καν να αντιληφθεί τον πραγματικό κόσμο.




Αυτό ισχύει για ένα μοντέλο από την Σερβία, η οποία πλέον δέχεται σφοδρές και οργισμένες διαδικτυακές επιθέσεις χρηστών του διαδικτύου. Αιτία κι αφορμή μια selfie όλο νάζι της συγκεκριμένης κοπέλας την οποία έσπευσε να αναρτήσει στο διαδίκτυο, την ώρα που ο πατέρας της είχε μόλις φύγει από την ζωή!

Σερβικά ΜΜΕ, αναδημοσίευσαν την φωτογραφία, παρόλο που η ίδια μετά την κατακραυγή και τις επιθέσεις που εδέχθη έσπευσε και διέγραψε την ανάρτησή της. Στην selfie η Jelica Ljubicic ποζάρει με τον νεκρό της πατέρα στο πίσω μέρος, σουφρώνοντας με λαγνεία τα χείλη της, έχοντας γράψει για την λεζάντα από κάτω: «Αναπαύσου εν ειρήνη, μπαμπά. Δώσαμε μάχη για να μείνεις στη ζωή αλλά δεν ήταν στο χέρι μας. Έφυγες από κοντά μας στα 67 σου χρόνια. Σε ευχαριστώ για όλα, είμαι ευγνώμων που είμαι κόρη σου».

Προφανώς και το άνωθεν μήνυμα αν δεν συνοδευόταν από μια τέτοιου είδους φωτογραφία θα ήταν άκρως συγκινητικό, ωστόσο η πόζα της κοπέλας που είναι σαν να βρίσκεται σε διαφημιστικό για παραλίες, αντηλιακά και ξαπλώστρες δεν άφησε πολλά περιθώρια στους μη «ψύχραιμους» χρήστες του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Jelica, η οποία αυτοπροσδιορίζεται επαγγελματικά ως τραγουδίστρια και μοντέλο, βρίσκεται υπό καταιγισμό επικριτικών σχολίων και ύβρεων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα, μετά την διαγραφή της ανάρτησής της, να διαγράψει και όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

«Μόνο ένα αρρωστημένο άτομο θα το έκανε αυτό», «Δεν πιστεύω στα μάτια μου» και «Τελικά δεν έχουμε καμία ελπίδα σαν είδος», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που πόσταραν Σέρβοι χρήστες του διαδικτύου κάτω από την ανατριχιαστική ανάρτηση.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.