Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι Αμερικανοί προστατεύουν τους τρομοκράτες και εννοούν τους Κούρδους που πολεμάνε το ISIS

Τοπικές πηγές υποστηρίζουν ότι η Ουάσιγκτον χρησιμοποιεί μια εγκατάσταση δύο επιπέδων στην Άιν Ίσσα, στη Βόρεια Συρία, για να προστατεύ...


Τοπικές πηγές υποστηρίζουν ότι η Ουάσιγκτον χρησιμοποιεί μια εγκατάσταση δύο επιπέδων στην Άιν Ίσσα, στη Βόρεια Συρία, για να προστατεύσει κορυφαίους τρομοκράτες του Ισλαμικού κράτους (Daesh), γράφει τουρκικό δημοσίευμα.




Το κείμενο αναφέρει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προστατεύουν τους ξένους μαχητές του Daesh σε μια υπόγεια φυλακή.

Πηγές από την Αλ Χασάκα, αποκάλυψαν ότι η Ουάσιγκτον τροποποίησε ένα παλιό σχολείο σε εγκατάσταση για τους κορυφαίους ξένους τρομοκράτες του Daesh.




Οι τρομοκράτες από διάφορα σημεία καταφθάνουν στη μεγάλη εγκατάσταση στην Άιν Ίσσα. Η εγκατάσταση αποτελείται από δύο τμήματα, ένα υπόγειο και ένα ισόγειο. Υπάρχουν δύο μονάδες στο ισόγειο, καθώς και κατοικίες για τους φύλακες των διάφορων φυλακών.

Το υπόγειο έχει διευρυνθεί και αποτελείται από αίθουσες ανακρίσεων και φυλακές.
Όλο το προσωπικό που εργάζεται στην εγκατάσταση είναι Αμερικανοί και η Ουάσιγκτον δήλωσε στους ντόπιους ότι η φυλακή είναι «στρατιωτική εγκατάσταση».

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τρομοκράτες του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) να μπαίνουν στην εγκατάσταση, η οποία προστατεύεται από σταθμούς επιτήρησης με πυργίσκους, κάμερες και πυκνά τοιχώματα που ονομάζονται ‘σύστημα T-Wall’.

Το δημοσίευμα αντιδιαστέλλει πληροφορίες από το BBC, το οποίο ανέφερε στα μέσα Νοεμβρίου του 2017, ότι συνάφθηκε συμφωνία μεταξύ του Daesh και των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων- μια δύναμη που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και αποτελείται κατά κύριο λόγο από τρομοκράτες του PKK/PYD (Κούρδους της Συρίας), για να αφήσουν 250 τρομοκράτες του Daesh και 3.500 μέλη των οικογενειών τους να φύγουν από την περιοχή στις 12 Οκτωβρίου, όπως σημειώνεται.

(Στοιχεία από yenisafak.com)
--
The Hellenic Information Team



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.