Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

H ZHMIA EINAI ANEΠΑΝΟΡΘΩΤΗ... Δεσμεύονται 6 εκατ. ευρώ για ανακατασκευή για το Πολεμικό Μουσείο Χανιά ΒΙΝΤΕΟ

eleftherostypos Τη δέσμευση ποσού ύψους 6 εκατ. ευρώ για ανακατασκευή μετά την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Πολεμικό Μουσείο στα Χα...

eleftherostypos Τη δέσμευση ποσού ύψους 6 εκατ. ευρώ για ανακατασκευή μετά την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Πολεμικό Μουσείο στα Χανιά, ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος – Ενέργειας και βουλευτής του νομού Γιώργος Σταθάκης. Συγκεκριμένα σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Σε συνεννόηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση, η Κυβέρνηση αποφάσισε να δεσμεύσει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ για την πλήρη ανακατασκευή του κτιρίου των ιταλικών στρατώνων, διατηρώντας πλήρως τα αρχικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του».
Μετά από ολονύχτια μάχη με τις φλόγες οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά στο Πολεμικό Μουσείο στα Χανιά, που δυστυχώς κατέκαψε ό,τι βρήκε στον δρόμο της. Το μόνο που έμεινε όρθιο από τις φλόγες είναι το εξωτερικό του κτιρίου, η κατάσταση του οποίου θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες ενώ ολοσχερώς καταστράφηκαν η οροφή και όλοι οι εσωτερικοί χώροι του κτιρίου που ήταν κυρίως ξύλινες κατασκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.