Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην βουλευτής (λέμε τώρα) ετοιμάζεται να πάει σε παιχνίδι επιβίωσης... Ποιος είναι;;;

Ο νέος, δεύτερος κύκλος του Nomads έρχεται σε λίγο καιρό στον Ant1 και -μάλλον- δε θα θυμίζει σε τίποτα τον πρώτο κύκλο. Η σημαντικό...


Ο νέος, δεύτερος κύκλος του Nomads έρχεται σε λίγο καιρό στον Ant1 και -μάλλον- δε θα θυμίζει σε τίποτα τον πρώτο κύκλο.






Η σημαντικότερη αλλαγή έχει να κάνει με το μέρος που θα γυριστεί το reality (Μαδαγασκάρη), αλλά και με τον παρουσιαστή καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα παραχωρήσει το τιμόνι της εκπομπής σε κάποιον άλλον άντρα, με τον Σάββα Πούμπουρα να είναι ο βασικός υποψήφιος.






Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Κώστας Μαρτάκης, Βαλάντης, Γιώργος Καράβας, Άγης Εμαμανουήλ, Κάτια Τσόβγκαν και Δημήτρης Βλάχος είναι οι πρώτοι που συζήτησαν με το κανάλι για να πάρουν σειρά οι Ηλίας Βαλάσης, Κατερίνα Στικούδη, Courtney Parker, Γιώργος Τσαλίκης και Βίκυ Κουλιανού.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, ακούγεται ένα όνομα που αν επιβεβαιωθεί θα κάνει πάταγο. Πρόκειται για γνωστό, πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με θητεία και στη Βουλή. Ο λόγος για τον Γιώργο Ανατολάκη, o οποίος αν τελικά μπει στο παιχνίδι είναι σίγουρο ότι θα στρέψει πολλά βλέμματα πάνω του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.