Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Την προστάτιδά του Aγία Μαρίνα γιόρτασε το ΚΕΥΠ στη Λαμία ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

lamianow Την προστάτιδά του αγία Μεγαλομάρτυρα Μαρίνα γιόρτασε με λαμπρότητα το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου στη Λαμία, με την παρο...

lamianow Την προστάτιδά του αγία Μεγαλομάρτυρα Μαρίνα γιόρτασε με λαμπρότητα το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου στη Λαμία, με την παρουσία Αξιωματικών, οπλιτών και πολλών προσκυνητών.
Στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης ανέφερε οτι ” η Αγία Μαρίνα έζησε σε μια ταραχώδη και εξωφρενική εποχή εναντίον του Χριστού, όμως δεν υποχώρησε από την πίστη της διότι διακατεχόταν από Θείο έρωτα και πραγματική αγάπη προς το Νυμφίο Χριστό ”

”Αυτή η εποχή την οποία ζούμε , συνέχισε ο Μητροπολίτης , είναι δαιμονιώδης και μοιάζει με την εποχή που έζησε η Αγία Μαρίνα, όπως και τότε έτσι και τώρα αρχίζουν σιγά – σιγά τα πάντα να κινούνται κατά του Χριστού και της Εκκλησίας μας. Για να σταθούμε χρειαζόμαστε την κραταιά πίστη της Αγίας Μαρίνας. Με τέτοια πίστη πρέπει να κρατηθούμε ενωμένοι κάτω από την σκιά της Εκκλησίας. Τα σωστά ιδανικά προβάλλονται από τους αγίους, την Εκκλησία και τον Στρατό. “ Στην συνέχεια απευθυνόμενος στους νεοσυλλέκτους οπλίτες τους ευχήθηκε να έχουν καλή πορεία στην θητεία τους και πάντοτε να πορεύονται στη ζωή τους με τα Ιδανικά της Πατρίδος και της Πίστεως . Ευχήθηκε τέλος στον Διοικητή, τους Αξιωματικούς και τους οπλίτες χρόνια πολλά και ο Κύριος να τους δίδει δύναμη για την επιτέλεση του καθήκοντος. Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Βασίλειος Μπέλλος ,οι αξιωματικοί , το πολιτικό προσωπικό και οι οπλίτες του Κέντρου, ο Διοικητής της 695 ΑΒΠ Αυλακίου Συνταγματάρχης Δημήτριος Νικολάου, άλλοι Διοικητές Μονάδων, απόστρατοι αξιωματικοί και εκπρόσωποι φορέων . Ακολούθησε κέρασμα στο Διοικητήριο, κατά την διάρκεια του οποίου ο Σεβασμιώτατος, ο Διοικητής και όλοι οι Αξιωματικοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις επί διαφόρων θεμάτων.














Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.