Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Όλα όσα έγιναν στη συνάντηση Τραμπ-Πούτιν - Η αμήχανη χειραψία, τα παγωμένα χαμόγελα και το καψόνι του Ρώσου Προέδρου στον πλανητάρχη

Η συνέπεια στα ραντεβού δεν είναι το φόρτε του Ρώσου προέδρου. Έτσι, και στη σύνοδο κορυφής στο Ελσίνκι, όπου το αεροσκάφος που τον μετ...



Η συνέπεια στα ραντεβού δεν είναι το φόρτε του Ρώσου προέδρου. Έτσι, και στη σύνοδο κορυφής στο Ελσίνκι, όπου το αεροσκάφος που τον μετέφερε καθυστέρησε μία ολόκληρη ώρα να προσγειωθεί, με αποτέλεσμα ο Βλαντίμιρ Πούτιν να στήσει τον Ντόναλντ Τραμπ.




Όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, ο Αμερικανός πρόεδρος περίμενε στο ξενοδοχείο με τη Μελάνια και ξεκίνησε καθυστερημένα, οπότε ο Βλαντίμιρ Πούτιν έφθασε πρώτος στο Προεδρικό Μέγαρο του Ελσίνκι για τη Σύνοδο Κορυφής. Mε αυτόν τον τρόπο, λένε οι κακές γλώσσες, πήρε το αίμα του πίσω για το... στήσιμο.




Πάντως, ο Τραμπ δεν πρέπει να το πάρει προσωπικά, καθώς, στο παρελθόν ο Πούτιν έχει στήσει κι άλλους ηγέτες, όπως την Άνγκελα Μέρκελ, τον Πάπα Φραγκίσκο και τη βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία έστησε και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ για ένα ολόκληρο τέταρτο, στη συνάντησή τους το Σάββατο.

Η συνάντηση των δύο ανδρών ολοκληρώθηκε γύρω στις 16.30, σχεδόν δύο ώρες μετά την επίσημη έναρξή της. Αναμένεται να ακολουθήσει γεύμα εργασίας αλλά και κοινή συνέντευξη Τύπου καθώς και συνέντευξη του κάθε ηγέτη με το Fox News.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.