Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! Ξήλωσαν τον Διευθυντή του Μουσείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, Συνταγματάρχη ε.α. και ... Έβαλαν στην θέση του μιά «τύπου» Αχτσιόγλου...!!!

Ξήλωσαν τον Διευθυντή του Μουσείου Μακεδονικού Αγωνα στη Θεσσαλονίκη (Σνχη εα Β. Νικολτσιο, Δντης απο το 2002)!!! Στη θέση του εβαλαν μι...


Ξήλωσαν τον Διευθυντή του Μουσείου Μακεδονικού Αγωνα στη Θεσσαλονίκη (Σνχη εα Β. Νικολτσιο, Δντης απο το 2002)!!! Στη θέση του εβαλαν μια κοπελιτσα με σπουδες στην...ιστορια της τεχνης (φτυστη η Αχυσιογλου ως περιπτωση) η οποια μιλα για προσαρμογη της δρασης του μουσειου στις επιταγες της "νεας εποχης"!!!




Να σημειωθει οτι το ΔΣ του μουσειου ειχε βγαλει ανακοινωση πριν λιγες μερες κατα της προδοτικης συμφωνιας των Πρεσπων!!!

Διαβάστε την αναοίκωνση αντικατάστασης και να είστε σίγουροι ότι παρακολουθούμε την κατάσταση να δούμε τι θα μας προκύψει κι αν ελοχεύει κάποιος κίνδυνος από την εξέλιξη.




Με σπουδές στην Αρχαιολογία και την Ιστορία της Τέχνης και διοικητική εμπειρία σε διεθνή εκπαιδευτικά έργα, η κυρία Φανή Τσατσάια επιλέχθηκε μέσα από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, για να αναλάβει ως Διευθύντρια του Ιδρύματος του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα. Η κυρία Τσατσάια ως Ιστορικός Τέχνης εργάστηκε στη Συλλογή Κωστάκη του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και υπήρξε Διευθύντρια στο Τμήμα Παραγωγής και Εκπαίδευσης μεγάλου ομίλου εταιρειών της Θεσσαλονίκης, έχοντας υπό την ευθύνη της τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση εγχώριων και διεθνών έργων.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα ευχαριστεί τον κύριο Βασίλειο Νικόλτσιο, για την πολύτιμη συμβολή του στον εμπλουτισμό της συλλογής του Μουσείου και την ανάδειξη του έργου του τόσο από την θέση του διευθυντή του Μουσείου (Νοέμβριος 2002), από όπου και αποχώρησε τον Νοέμβριο του 2017, όσο και από τη θέση του Εφόρου Συλλογών και Εκθέσεων του Μουσείου (Δεκέμβριος 2017), θέση από την οποία και παραιτήθηκε τον Ιούνιο του 2018.

Το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, ακολουθώντας τις επιταγές της νέας εποχής, βαδίζει σ’ έναν νέο δρόμο εξωστρέφειας. Μέσα από νέα πολιτιστικά προγράμματα, με τη χρήση νέων τεχνολογιών και την αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων, στοχεύει στη μελέτη και την ανάδειξη της νεότερης ιστορίας και του πολιτισμού της Μακεδονίας και, κυρίως, στην καλλιέργεια της γνώσης των επισκεπτών γι’ αυτή τη σημαντική χρονική περίοδο της ελληνικής ιστορίας. Αυτοί θα είναι οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η καινούργια Διευθύντρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.