Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ... Μια Ελληνίδα του Τορόντο περιγράφει: Ξεκίνησε από την πλατεία ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...!!! Έτσι έγινε το ΚΑΚΟ στην Ελληνική συνοικία του ΤΟΡΟΝΤΟ!

Διαβάστε την συγκλονιστική αφήγηση μιάς Ελληνίδας του Τορόντο για την δράση του δολοφόνου στην Ελληνική συνοικία του Τορόντο χθές το βρ...


Διαβάστε την συγκλονιστική αφήγηση μιάς Ελληνίδας του Τορόντο για την δράση του δολοφόνου στην Ελληνική συνοικία του Τορόντο χθές το βράδυ, με δύο νεκρούς, 13 τραυματίες κι ένα κοριτσάκι 9 ετών να χαροπαλεύει...





..Δυστυχώς συνεβει κι αυτό που όλοι φοβόμαστε και συνεβη χθες 22 Ιουλίου 2018 Κυριακή βράδι στις 10:00 στην καρδια της Ελληνικής παροικίας μπροστά στην πλατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ενας τύπος με μαύρα ρούχα μαύρο καπέλο περπατούσε επει της Danforth ave σταμάτησε στο Cristina's restaurant και ξαφνικά άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως . Μετά ακριβώς δίπλα βρίσκεται το ελληνικό γωνιακό μαγαζί με λουκουμάδες loukoumam και πυροβολούσε.




Στην πλατεία του Μ. Αλεξάνδρου ακριβώς δίπλα άδειασε το πιστόλι του, πέρασε το δρόμο και ξαναγέμισε το όπλο του, περπατώντας δυτικά επί της οδού Danforth κι οποίο μαγαζί έβλεπε ανοικτό πυροβολούσε μέσα.

Συνέχισε να πυροβολεί διανύοντας δυο ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα γεμίζοντας και πάλι το πιστόλι και πυροβολώντας αδιακρίτως μέχρι που έπεσε νεκρός γωνία danforth and chester ave που η δολοφονική του δράση τελείωσε εδώ.Το αποτέλεσμα της φονικής αυτής επιθέσεις, (δυο νεκροί),μια γυναίκα και ο αυτόχειρας κι ένα κοριτσάκι να χαροπαλεύει ηλικίας 9 χρόνων η οποία έτρωγε το γλυκό της με την μητέρα της στο ζαχαροπλαστείο Demetris cafe επί της Danforth ave.

Στο νοσοκομείο πήγαν εννέα τραυματίες. Ο δρόμος αυτός πλημμυρίζει όλες τις ώρες από κόσμο πηγαίνοντας στις δουλειές τους η κάνοντας την βόλτα τους τρώγοντας τα ελληνικά φαγητά. Τα περισσότερα μαγαζιά ήταν κλειστά λόγω Κυριακής βράδΥ. Η παροικία κι όλος ο κόσμος εδώ στο ΤορΌντο έχουν μείνει άφωνοι. ΕΊμαστε συγκλονισμένοι .. Niki Stathas

Ο "Στόχος" ευχαριστεί την κυρία Νίκη Στάθας από το Τορόντο για την ανταπόκριση της και παρακολουθεί τα γεγονότα με ιδιείτερη προσοχή μέχρι την διελΕΎκανση της. Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην καταγωγή του δράστη η οποία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.